H/K AVR 645 1080p bypass?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    H/K AVR 645 1080p bypass?

    Hei, tenkte endelig jeg skulle prøve hdmi switche'n i denne ( hdmi 1.1 )
    Etter det jeg har fått med meg så kunne den videresende 1080p
    Det som skjer når jeg kjører ps3 gjennom denne er at jeg får bilde, men bilde skurrer veldig, setter jeg på auto på ps3 så setter den oppløsningen til 1080i, og det fungerer jo, jeg har satt på bypass i menyen på AVR'n, er det noe annet jeg gjør feil? eller er det hdmi 1.1 som ikke fungerer ordentlig?
    Kan være problemer i forhold til ps3 med hdmi 1.3?
    Noen som har testet dette?

  2. #2
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å kjøre HDMI kabelen rett fra PS3 til TV, men kjør lyden gjennom AVR-645. Se om du opplever det samme; da er det feil på PS3'en din.

  3. #3
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har lyd når ps3 går igjennom switchen, bare bilde som er problemet.. Jeg tror det er AVR 645 som er problemet, takler ikke båndbredden sikkert..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •