får ikke auto setup til å virke på denon avr 1907?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    får ikke auto setup til å virke på denon avr 1907?

    jeg har en denon avr 1907, jeg får ikke auto setup til å virke.. hjelp
    ver gang jeg går inpå der d står start å da jeg trykker på der så blikker d bare i d en gang så går den til exit.. noen som kan hjelpe meg? eller har noen gode råd å gi meg??

  2. #2
    Newcomer Golfo sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Litt dumt spørsmål kanskje, men har du koblet til målemikrofonen...?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Litt dumt spørsmål kanskje, men har du koblet til målemikrofonen...?

    ja den er koblet til. nårr jeg prøver å kjøre test tone så kommer d heller ingen lyd. har sjekket att alle høytalere er komblett riktig till å d er di å.

  4. #4
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av geirjjb
    jeg har en denon avr 1907, jeg får ikke auto setup til å virke.. hjelp
    ver gang jeg går inpå der d står start å da jeg trykker på der så blikker d bare i d en gang så går den til exit.. noen som kan hjelpe meg? eller har noen gode råd å gi meg??
    Først av alt: Velkommen til forumet! :-D

    Du skriver at du trykker på "START". Hvilken knapp trykker du på da? Du skal trykke på "pilknappen" til venstre for "CH SEL/ENTER" (dette sier jeg med forbehold da jeg har 3806....)
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    trudde det ikke var auto-setup på denon avr 1907,denon avr 1907...eller 2307. Det var i hvertfall det han sa i hifi-butikken....men han ville vel at jeg skulle kjøpe 28xx.

  6. #6
    Active Wessey sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    332
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står det ikke noe i bruksanvisningen da?

  7. #7
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er auto-setup på den ja. DENON AVR-1907 Hjemmekinoreceiver
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen
    Er auto-setup på den ja. DENON AVR-1907 Hjemmekinoreceiver
    Det var det jeg mente også. Trudde de hadde greie på den slags i hifi-butikken. Skulle vel ha meg til å kjøpe en dyrere reciver da. Minner meg litt om hvordan elkjøp driver.

  9. #9
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    2807 er den første som har digital romkorreksjon (Audyssey MultEQ XT). De mindre modellene har kun auto-setup.

    Ellers ville jeg tatt en titt på svaret til teddytusen. Den denon-forsterkeren jeg også har hatt måtte jeg trykke pil til venstre (eller høyre?) og ikke 'enter' for å starte auto-setup.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    funnet feil

    d var noe med micen som var feil. lånte en av en kompis å d virket d fint så da er d bare å dra til hifi klubben å klage.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •