Cav a8m + proson twin 2010

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cav a8m + proson twin 2010

    Hmm... Har kjøpt meg den berømte netthandelforsterkern og et par proson twin 2010.

    Det som er greia er at jeg ikke får noe bass ut av høytalerne!
    Er tatt ut ifra front-utgangene...ekke no ekspert idet hele tatt...

    Noen forslag?

    Samme med sub-utgangen, får ikke subben til å virke på den!
    Må bruke phonokabler, men da vil ikke bassen fra subben øke i takt med at jeg øker volumet. Gidder jo ikke gå og skru på subben hele tida!


    Noen som har noen knalltips???

    Ville bli evig takknemlig om noen hjalp meg!!!:-D

  2. #2
    Intermediate shakudu sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,593
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan du sette opp høyttalerstørrelsen på de? Høres ut som de kan stå på small...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høytalerstr?
    Åssen da?

    Er 2stk 10", 1stk 5,25 og en horndiskant i hver av de.
    1m høye:P

  4. #4
    Intermediate shakudu sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,593
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På recieveren har du sannsynligvis mulighet til å stille inn høyttalerstørrelsen
    Hvis den står på "small" vil du få liten eller ingen bass.. Står den på "large" vil du få hele spekteret.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme forsterker og vet godt hva du mener. Denne forsterkeren spiller med lite bass, sånn er det .Uansett hva du stiller den inn på vil den levere lite/moderat med bass. De som har peiling mener vel det skal være sånn... Hvis du leser den testen som er gjort av forsterkeren her på forumet vil du se dette beskrevet nærmere.

    Den er ille når den ikke er innspilt, men blir noe bedre etterhvert.

    I bruksanvisningen står det forklart hvordan du kan aktivisere superbass og stille bass på maks. Det er fortsatt for lite for å se film etter min smak så jeg bruker aktiv sub i tillegg. Men til musikk går det greit uten, riktignok med all bass på maks.

    Synes for øvrig forsterkeren driver mitt JBL E100, E30, E35, E250 oppsett med braveur....

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm...åssen aktiv sub har du da? får du bassen fra subben til å stige symetrisk med volumet? gjør ikke det heller jeg...

    Også har jeg kopla på noen surround-høytalere og center som heller ikke virker...

    Så nå speller jeg kun med fronthøytalerne, og en sub hvor bassen kun justerer seg ved at jeg vrir på den!!!:evil:

    Kunne blitt gæren! Må da kunne få til resten også!


    hjelp.....

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm. Les bruksanvisningen grundig .Den er litt mangelfull, men hvis du prøver deg litt fram og puster rolig inn og ut med nesen 8 -10 ganger, så tror jeg du får til mer.

    Jeg bruker JBL E250, en 250watts sub. Du vil naturlig nok måtte justere volumet til suben på suben, dersom den er aktiv.

    At du kun har lyd i frontene kan skyldes at du har stilt den inn i 2-kanals lyd. Trykk en gang på den nederste knappen på fjernkontrollen, så skifter den mellom to kanals og flerkanals lyd.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den nederste er jo av/på knappen.
    Men nå har jeg den så den står på 5.1CH/DVD-A. Da funker frontene og subben, men ikke no surround. Når jeg stiller på aux1, 2 eller 3 så blir lyden i frontene lavere, det blir litt lyd i surround høytalerne, men subben forsvinner!

    WTF?!?


    Noen tips noen:P?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Need help....now!:-?

  10. #10
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De fleste sub'ene har vel pass through? Koble deg enten fra front på forsterkeren innom sub'en og fra sub'en ut til høyttalerene. Da vil den ta signalet fra front høyttalerene og stige symetrisk med front'ene.

    Eventuellt vil man ikke bryte kabelen til frontene kan man sette sub'en på rear utgangen og stille forsterkeren i 4-veis stereo om den har mulighet til det. Da vil den rappe signalet fra rear utgangen på forsterkeren og stige symetrisk med front utgangen. Det utgjør ingen ekstra last for forsterkeren ved å koble det slik da sub'en bruker bare signalet og ikke effekten.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •