Pioneer VSX-2016 - feil ved videoskalering

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer VSX-2016 - feil ved videoskalering

    Hei

    Jeg har en Pioneer VSX-2016 og en Infocus Screenplay 5000 som har DVI, problemet kort fortalt er at jeg får et bilde som er halvt, men fyller allikevel hele "skjermbildet" til projektoren.

    Jeg bruker analoge innsignaler (s-video, kompositt) til pioneer forsterkeren, og lar den sende bilde ut fra HDMI via en kabel som er HDMI->DVI. Da ser jeg altså kun en liten del av bildet (ser ikke hele underteksten) men den fyller altså hele lerretet.

    Jeg har også prøvd å eliminere feil, da har jeg prøvd en DVD spiller med HDMI ut (LG dvdopptaker) direkte på projektoren - da fungerte alt som normalt, så problemet må ligge hos forsterkeren.. Jeg hadde tilfeldigvis ikke en HDMI kabel så jeg fikk ikke prøvd "pass-through" til Pioneer VSX-2016, men antar at denne fungerer som den skal.


    For meg virker det som at den ikke klarer å konvertere analoge signaler til digitale (HDMI) på en korrekt måte slik at projektoren kan vise hele bildet?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    732
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan være at du har dvi i ene enden av kabeln.

    AX2AS taklet ikke dvi kontakten, Jeg måtte bytte til en ren hdmi kabel for å få min AX2AS til å fungere med både switching og skjermmeny.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener du da at man må ha en projektor med HDMI inngang?

    Infocus Screenplay 5000 har kun DVI-inngang (M1).
    Vil det fungere bedre med en ren HDMI kabel og med en overgang til M1?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    732
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan nokk være m1 overgangen din ja.

    Jeg måtte bruke en dvi<->hdmi overgang og det funket overhodet ikke.

    Så jeg måtte som sagt bytte hele kabel'n.

    Tiger her på forumet sa at mange recivere ikke taklet overganger, og det stemte hos meg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •