Tap av sort nivå gjennom pioneer ax4asi

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tap av sort nivå gjennom pioneer ax4asi

    når jeg kjører fra dvd: komponent til reciever og videre hdmi fra reciever til prosjektor, mister jeg grånyanser i svarte farger. men hvis jeg kjører komponent direkte til prosjektor, så får jeg riktig bilde (jeg oppdaget dette da jeg skulle kalibrere med dve og ikke så de tre striplede linjene i brightness settingen). Kan det være en innstilling på recieveren som gjør det slik? er det videokonversjonen som kutter sort fargen?

  2. #2
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Mulig den stiller om fra 0 til 7,5 IRE? Er det mulig å stille IRE-nivå da?

  3. #3
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Mulig den stiller om fra 0 til 7,5 IRE? Er det mulig å stille IRE-nivå da?
    hva er IRE?

  4. #4
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nå har jeg funnet ut at ved å skru av epson syperwhite og sette dvi - video til expanded sammtidig, så får jeg opp to striplede linjer som er altså over btb. problemet er løst!

  5. #5
    Expert Anfield sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    8,888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I ettertid logisk. Fungerer det nå også med signal gjennom receiver?

  6. #6
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Anfield
    I ettertid logisk. Fungerer det nå også med signal gjennom receiver?
    jepp, recieveren hadde ingenting med problemet å gjøre. takk for hjelpen anfield

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •