Susing i høytalere

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Susing i høytalere

    Har satt den opp med pre out på frontene (Dali Consept 6), til dette bruker jeg noen eldre NAD 3100/2100 PE, lyden er stram og fin, men jeg sliter med susing i frontene ved bruk av effektforsterkerene.

    Er det opplagte feil jeg ikke ser/hører her?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det susing når effektforsterkeren står på og forforsterker er avslått?

  3. #3
    Newcomer per egil sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    246
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde samme problemet. Da jeg kjøpte min Denon 3805, forsvant det...

    Det har mest sannsynlig ikke med hverken kabler eller høytalere å gjøre. Enkelte hevder at en strømrenser kan hjelpe, men jeg merket ingen forskjell da jeg kjøpte min.

  4. #4
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tahustvedt
    Er det susing når effektforsterkeren står på og forforsterker er avslått?
    Ja!

    Det rare er at disse NAD forsterkerene har jeg hatt i lang tid, men det er først nå etter at jeg kobla på RX-V657 (pre out) at jeg har fått dette problemet.

    Har ikke fått feilsøkt enda..

  5. #5
    Newcomer Bowers sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kfh74
    Ja!

    Det rare er at disse NAD forsterkerene har jeg hatt i lang tid, men det er først nå etter at jeg kobla på RX-V657 (pre out) at jeg har fått dette problemet.

    Har ikke fått feilsøkt enda..
    Susing / Støy er vanlig fra Nad receiverne pga av den sterke strømforsyningen.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    151
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det kan godt være at er for mye gain på forforstrerkeren .den kan justeres ned med noen motstander uten at det går ut over lyden.

  7. #7
    Newcomer Wold sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan har du plassert leddene i forhold til hverandre?

    Det er nok så kjent med sus dersom du har forsterkeren oppå, under, eller direkte ved siden av effektforsterkeren. Du får kjøpt en støyisorelende plate i metall lagt for å eliminere nettopp dette problemet.

  8. #8
    Intermediate hansam sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    846
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står de oppå hverandre? Jeg har slitt med at trafoene påvirker hverandre og med hell kvittet meg med problemet bare ved å øke avstanden mellom enhetene.

  9. #9
    Newcomer Wold sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, å øke avstanden mellom enhetene er selvfølgelig et gratis alternativ til platen.

  10. #10
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hansam
    Står de oppå hverandre? Jeg har slitt med at trafoene påvirker hverandre og med hell kvittet meg med problemet bare ved å øke avstanden mellom enhetene.
    De to NAD forsterkerene står oppå hverandre. Men det har de gjort siden '90 tallet.

    Er på tur nå så jeg får ikke prøvd ut noe før til helga. Skal lage litt avstand da.

  11. #11
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hos meg var det signalkabelen mellom pre-forsterkeren og effektforsterkeren som skapte susing i høytalerene. Da jeg byttet disse så forsvant det.

  12. #12
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Biffig
    Hos meg var det signalkabelen mellom pre-forsterkeren og effektforsterkeren som skapte susing i høytalerene. Da jeg byttet disse så forsvant det.
    Bruker Monster Interlink 300 som signalformidler mellom Yamaha og NAD.

  13. #13
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ble litt klokere på NAD produktene og "susing" her i denne tråden.

  14. #14
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Suser nå i mine høyttalere og ved bruk av MA. Men det er ikke hørtbart på avstand.. .

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •