Tungvektskampen

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 29
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Tungvektskampen

  For noen uker siden bestemte jeg meg for å gjøre endringer i oppsettet mitt. Utgangspunktet var ikke at jeg var misfornøyd med hvordan det spilte, men rett og slett at jeg synes resultatet ble omtrendt like bra med å benytte volumkontrollen på cd-spilleren, en Audio Aero Capitole mk ii, i stedet for å benytte forforsterkeren. Derfor tenkte jeg at tingen ville være å bytte ut hele forsterkersettet, bestående av Bryston bp26 og Bryston 4B sst med en ny effektforsterker av høyere prisklasse, i håp om bedre totalresultat.

  Forsterkerne jeg fikk anledning til å teste var tungvekterne Rogue Zeus, et badekar på 90 kg, og den marginalt minde men minst like kompakte Pass Labs X350.5, på 75 kg. Bryston-forsterkeren ser mest ut som en iPod mellom dem.

  1. runde

  Rogue Zeus er rett og slett et monster av en forsterker, med sine 2*225 rørwatt i 8 ohm. Det første som slo meg da jeg hørte den var den enorme tyngden i bassen. Dette var uvant for en som til vanlig benytter Brystons stramme bass. Det som skjedde var at jeg ble sittende å bare høre på bassen. Uvant med rør som jeg var, tenkte jeg at jeg kom nok til å trenge tid med å bli vant med dette. Oppover spilte den som en drøm. Stemmer var svært naturlige, og akkustisk gitar fikk en herlig organisk klang. Lydbildet var stort, og selv om holografien ikke var like punktlig som hos Bryston var det ikke langt i fra, og mye bedre enn jeg trodde en rørforsterker ville gi.  Deretter fikk jeg hentet Pass Labs X350.5, og med 2*350 w i 8 ohm og en strømforsyning av en annen verden, ble det raskt klart at den mente alvor. Førsteinntrykket da jeg koblet til var også overveldende. Den spiller som den ser ut, med tyngde og stålkontroll. Som ventet viste den mer muskler enn det jeg var vant til, selv om Bryston 4Bsst heller ikke mangler det. Men mens Bryston er mer behersket, og sparer på musklene til den trenger dem, øser Pass Labs ut, og opptrer hele tiden som den kraftkaren den er. Den er oppløst over hele linjen, holografien sitter som et skudd, og selv om den øser ut krefter og autoritet, sitter jeg hele tiden med følelsen av at den har mye mer å gå på om det skulle være behov. Denne må være selve drømmen hvis man trenger å blåse skikkelig liv i tungdrevne høyttalere.

  Første runde ga en klar poengseier til Pass Labs.  2. runde

  Pass åpnet andre runde der den slapp, med stor overbevisning. Nå var det med nye, og langt mer kritiske, øyne jeg gikk i ringen. Kunne jeg høre en svak grad av farging i midbassen? Eller var det det blålilla lyset i displayet som lurte meg? Det var i alle fall lilla jeg så for meg mens jeg lyttet. Bassen flyter mer utover i rommet enn jeg er vant til. Der Bryston spiller stramt pakker Pass mer ut og sprer den, i stedet for at man, som for øvrige instrumeter, også kan høre veldig presist hvor bassen kommer fra i rommet. Var det et snev av lyttetretthet? Vanskelig å si. Den spilte fortsatt like godt som sist.

  Så tilbake til Zeus, og den blytunge bassen. Men hvor mye bass skal det egentlig være i forhold til resten? Er det dette som er riktig? Er den ikke fullt så pæreformet som jeg hadde sett for meg sist? Jeg elsker jo bass, og det denne serverer er selve grunnfjellet. Vil jeg slutte å høre på bare bassen når jeg blir vant til den? Selv om bassen den serverer ikke er like kontant som hos Pass og Bryston, er den solid og slett ikke værst. Ved å slå over fra triode til super-lineær ble bassen fastere og mindre dominerende. Men fortsatt liker jeg Pass best. 2. runde går også til Pass Labs.

  outsideren

  I melomtiden hadde det sneket seg inn en utfordrer til i testen, i form av en Einstein - The Light in the Dark. Denne har også rør, men er en hybrid på 2*80 w i 8 ohm. Det var kjærlighet ved første blikk. Sort og krom, som en lett liten sportsbil snek den seg inn mellom børstraktorene. Lyden var innsmigrende, men noe lukket i toppen, og en bass jeg ikke helt fant ut av, og naturligvis uten de voldsomme musklene som de andre kunne vise til. Hos johna, som også hadde testen den var lyden visstnok svært åpen, så at det manglet noe i diskanten hos meg var litt merkelig. I følge leverandøren skal det ikke være en spesiell god match mot Avantiene mine. Derfor leverte jeg den i fra meg igjen, med flere spørsmål enn svar, for dette er definitivt også en svært spennende forsterker.  3. runde

  Etter en fryktelig slitsom dag på jobben satte jeg meg igjen ned i godstolen. Men nei, det hørtes ikke bra ut. Jeg ble bare mer sliten av å høre musikk. Og jeg som bruker musikken som terapi i slike situasjoner. De problemene jeg har med lytterommet var plutselig verre enn før. Jeg følte at veggene presset musikken mot meg. Var det forsterkeren som gjorde dette? Så var det å skru høyttalerterminaler igjen, med fingre som begynte å kjennes som å spille lenge på gitar for en nybegynner etter all skiftingen. ;D

  Nope, nå ble det ikke så slitsomt å lytte lenger. Det var ikke for mye bass lenger heller. Mye bass, ja, men ikke for mye. Jeg hørte musikken igjen. Herlig musikk. Var det bare snakk om å bli vant til rør-lyd? Det ble en lengre lytteseanse til Zeus denne kvelden, som tok sin første rundeseier. Til slutt kom fruen dansende inn, like vakker som musikken (jeg er nok ikke helt objektiv her)

  Vi hadde pratet mye om å bytte til Pass Labs, og hun likte den, og nå var hun overbevist om at den var den rette. Selvfølgelig helt til jeg fortalte at det nok var Zeus som sto på. -Var det?

  4. runde

  Jeg var ikke like sliten som sist, men likevel denne gangen også; sliten. Zeus gikk hardt ut. Er den virkelig bedre for hver gang jeg hører den? Uvilsomt. Kunne ikke nekte for at det plaget meg, siden det var den forsterkeren som ikke var innenfor budsjettet. Den var et godt stykke utenfor. Veil. pris var høyere enn jeg trodde da jeg fikk den, og avslaget fordi den var demobrukt var mindre enn jeg hadde håpet. Er det ikke alltid?

  Tilbake til Pass Labs. Det samme skjedde som sist. Når jeg skrur opp volumet, og den flekser musklene er det rett og slett mer enn mitt lytterom tåler. Dette kunne sikkert vært fikset med litt demping av rommet, men det er jo en grunn til at det ikke allerede er dempet; dette er jo stua, og vi er litt opptatt av at det skal være stilrent her. Kanskje kunne det vært fikset ved å flytte på høyttalerne også, men jeg hadde mer enn nok med å flytte alle kablene hver gang jeg skiftet forsterker, om jeg ikke skulle begynne å lete etter optimal plassering av de 50 kg/stk Avantiene også, med spikes/tabletter som er alt annet enn lett å flytte på. Nok en runde til Zeus.  siste runde

  Denne gangen var jeg ikke sliten lenger. Problemet jeg hadde med Pass Labs var nesten ikke til stede lenger. Den spilte som de to første gangene, dvs. svært bra. Nå hadde vi byttet ingangsrør i Zeus, til noen gamle Mullard-rør. Dette strammet opp bassen, og lyden forøvrig. Det ble mer likt med transistor. Men nå hadde jeg blitt godt vant med rør-lyden, så om det var en klar forbedring er jeg ikke sikker på lenger. Men fortsatt sitter jeg med den samme følelsen av at den spiller bedre for hver gang jeg hører den. Noe som jeg ikke liker hel er at det durer i den. På langt nær like kraftig som kjøleskapet i det fjerne, og jeg hører det ikke når det står på musikk, men likevel drar det noe ned. Dog ikke nok, den drar inn siste runde knepent på poeng.

  Konklusjon

  Rogue Zeus vinner tungvektsduellen knepent på poeng. Utfallet kunne blitt et annet i en annen ring enn min, som ikke spilte helt på lag med Pass. Synd på en måte, siden den med sin bruktpris var hårfint innenfor budsjettet mitt, mens Rogue Zeus desverre ikke var det. :'(

  Men er jeg trist? Nope. Jeg har fortsatt Bryston-settet mitt, og selv om den ikke klarer å gjengi vokal like fantastisk som Zeus gjør, og ikke har fullt så organsik lyd som en av de beste rør-forsterkere som finnes, så har den en herlig spilleglede. Selv om den ikke har et grunnfjell av en bass, spiller den kjellerdypt, og med en fantastisk attack, og veldig stramt, noe som gjør at det føles som den leverer mindre bass enn de andre, selv om jeg ikke er sikker på at den gjør det. Men at det har vært spennende og interessant å gi den utfordrere er det ingen tvil om. At den fortsatt står der er nesten godt gjort, prisforskjellen tatt i betraktning. Den er definitivt et funn i sin prisklasse.

  På overtid kom det for øvrig inn en utfordrer til, i form av Rogue M150, monoblokkene til Rogue, som er mer stuevennlige enn Zeus. Men etter å ha hørt hva storebror Zeus kan varte opp med er det desverre for meg å slå seg til med monoblokkene. Grunnfjellet manglet. Jeg kommer nok aldri til å glemme verken Pass Labs x350.5 (ja, den ligger fortsatt på bruktbørsen), eller Rogue Zeus.

  Mvh
  BjørnT

 2. #2
  Expert akto sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  6,483
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Flotte bilder og fin oppsummering/historie. Det er gøy å lese hvilken vei man velger å gå når en vurderer nytt utstyr. Derfor er det ekstra fornøyelig å lese om det andre vektlegger og vurderer i prosessen. Takk for at du tok deg tid til å skrive denne lille historien

 3. #3
  Intermediate are_e sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  1,343
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det var en spennende kamp Bjørn :-D

  Ble nesten litt trist når jeg leste at Pass ikke passet (hehe!) inn i ditt lytterom, for den var jo innenfor ditt budsjett, ser fantastisk ut og låter helt sikkert slik som den ser ut til ;-)
  Zeus låter helt sikkert utrolig bra den også, men jeg syns ikke den har utseende helt med seg, jeg får litt bruskasse assossiasjoner av designet, noe som jeg syns er negativt i den prisklassen her. Finishen til Zeus ser også kjedelig og litt billig ut i forhold til Pass. Men bilder kan lyve?

  Men du går fortsatt rundt med planer om å bytte forsterker? Hva brukte du som preamp i 'kampen'? Var det bryston hele veien eller var det cd-spilleren som fikk æren?
  Kan jo tenkes at en testing av preamp/kilder i samme slengen kunne endret utfallet :roll: Men det hadde blitt veldig mye ting på en gang og slik testing ville nok kanskje tatt mere tid enn du hadde til rådighet sammen med tungvekterne.

  A

 4. #4
  Expert Anfield sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  8,888
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Leste denne på HFS også, og gjentar gjerne det jeg skrev der: En godt skrevet og underholdende test, med en personlig og "smaksbetont" vinkling. Gode bilder gjør også sitt til at jeg beholdt interessen hele veien.

  Gøy at du deler slikt med oss andre....:-D :-D

 5. #5
  Intermediate Pug-Nose sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2005
  Poster
  960
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Meget godt skrevet.. Selvom det var litt lengde på teksten var det svært lett å lese, hvorfor er ikke lærebøker skrivd slik!!

  Gøy å få litt info om slike produkter fra "normale" mennesker, ikke bare skryting fra de som lager produktet..

 6. #6
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  251
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Endelig en test som bruker ord og beskrivelser som jeg skjønner!
  Skryt til fortellerteknikk og språk i tillegg!
  Men hva koster disse fortserken veiledende (og evt. ditt tilbud på dem?)
  Og hav koster Bryston?

 7. #7
  Active armaniak sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  432
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Flott skrevet!

  Blir spennende å se hva du ender opp med.
  håper på en fortsettelse, hvis du låner med deg flere kraftverk hjem .
  :-D

 8. #8
  Active EirikBækken sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  372
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Du har ikke vurdert å starte en karriere som lærebok skribent?
  hehe.....Forøvrig en svært spennende artikkel med mye bra bilder og tekst!

 9. #9
  Intermediate are_e sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  1,343
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Ambings
  Endelig en test som bruker ord og beskrivelser som jeg skjønner!
  Skryt til fortellerteknikk og språk i tillegg!
  Men hva koster disse fortserken veiledende (og evt. ditt tilbud på dem?)
  Og hav koster Bryston?
  Hifisentralen - Pass X350.5

  Når han sier bruktbørsen så mener han den på hifisentralen ;-)

  Prisklassen er omtrent den samme som en ålreit bruktbil :roll: hehe!

  A

 10. #10
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Utseendet på Rogue Zeus har en praktisk forklaring; den er rett og slett utformet sånn for at det skal være mulig for to mann å bære den. Det er håndtak foran og bak som er store nok til at man kan bruke to hender på hver, og så høy at man slipper å ødelegge ryggen når man skal løfte. Det ville vært litt kjedelig. Men med 2,5 cm tykke aluminiumsplater så ser den bedre ut enn på bildene, pluss at den ser straks bedre ut når man har hørt den...

  Jeg testet for det meste uten preamp. Audio Aero Cap. mk ii gjør jobben overbevisende uten pre. Bryston sin pre er svært nøytral, så den gjør ikke store forskjellen i lydkarakter, bortsett fra at den åpner opp litt i toppen. Men siden idèen var å bytte ut hele Bryston-settet med en dedikert effektforsterker for evt. salgssum, testet jeg naturligvis mest uten.

  Veilendede priser:
  Rogue Zeus - 76.900 hos planetsnapa.no og audioroyal.no
  Pass Labs x350.5 - tonart.no sier de tar 110.000 for den. Viking tar 45k for sin pent brukte.
  Einstein The light in the dark - 54.900 hos audioroyal.no
  Bryston 4b sst - 36.554 his lyrichifi.no
  Bryston bp-26 m/mps2 strømforsyning - 34.630 hos lyric.
  Rogue M-150 monoblokker - 43.900/par.

  Utstyr ellers:
  Audio Aero Capitole mk ii cd-spiller - ca 65.000
  Audio Physic Avanti iii - 110.000
  Synergistic Research Resolution Reference xlr- og ht-kabler 12.000/sett
  FAT LMC strømkabler - 5.000/stk.

 11. #11
  Intermediate are_e sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  1,343
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av BjørnT
  Utseendet på Rogue Zeus har en praktisk forklaring; den er rett og slett utformet sånn for at det skal være mulig for to mann å bære den. Det er håndtak foran og bak som er store nok til at man kan bruke to hender på hver, og så høy at man slipper å ødelegge ryggen når man skal løfte. Det ville vært litt kjedelig. Men med 2,5 cm tykke aluminiumsplater så ser den bedre ut enn på bildene, pluss at den ser straks bedre ut når man har hørt den...
  Kjenner til det fenomenet der ja :-D Man kan bli fryktelig glad i noe som i utgangspunktet ikke ser så bra ut fordi man elsker det som er på innsiden. I Zeus sitt tilfelle er jo endel på utsiden men prinsippet blir det samme. Og jeg regnet med at finishen er endel bedre når man kan se (og ta) på den enn den kom frem på bildene.

  Skjønner godt at det er tatt praktiske hensyn når den veier såpass mye, men personlig ville jeg foretrukket håndtak foran og bak ;-) Har vært med på å flytte UPS'er i rack format med tresifret antall kg, det funker men ikke noe man gjør hver dag

  Sitat Opprinnelig postet av BjørnT
  Jeg testet for det meste uten preamp. Audio Aero Cap. mk ii gjør jobben overbevisende uten pre. Bryston sin pre er svært nøytral, så den gjør ikke store forskjellen i lydkarakter, bortsett fra at den åpner opp litt i toppen. Men siden idèen var å bytte ut hele Bryston-settet med en dedikert effektforsterker for evt. salgssum, testet jeg naturligvis mest uten.
  Du har tenkt å gå over til en løsning uten preamp, i første omgang ihvertfall? Det er jo egentlig en bra egenskap bryston preampen din har; at den er såpass gjennomsiktig som du gir inntrykk av, da blir det kilden som bestemmer mye av signaturen som sendes til forsterkeren. Men kan du leve med bare cd som kilde så er dette en svært god ide, blir litt som rema 1000 - noen ganger er det enkle ofte det beste Men helt uten øvrige sammenlikninger ;-)


  Sitat Opprinnelig postet av BjørnT
  Veilendede priser:
  Rogue Zeus - 76.900 hos planetsnapa.no og audioroyal.no
  Pass Labs x350.5 - tonart.no sier de tar 110.000 for den. Viking tar 45k for sin pent brukte.
  Einstein The light in the dark - 54.900 hos audioroyal.no
  Bryston 4b sst - 36.554 his lyrichifi.no
  Bryston bp-26 m/mps2 strømforsyning - 34.630 hos lyric.
  Rogue M-150 monoblokker - 43.900/par.

  Utstyr ellers:
  Audio Aero Capitole mk ii cd-spiller - ca 65.000
  Audio Physic Avanti iii - 110.000
  Synergistic Research Resolution Reference xlr- og ht-kabler 12.000/sett
  FAT LMC strømkabler - 5.000/stk.
  Jepp, bilen min ligger på omtrent prisen av en Einstein hehe! :-D

  En ting jeg tenkte på var at det må jo være endel kostnader til rør med en Zeus i stua? Man passer vel på å ikke la den stå å idle i tide og utide men det blir vel en god del timer lytting på et år feks.
  Hva er levetiden på rørene og konsekvenser av mye bruk? Blir de "lydsvakere" når rørene begynner å gå mot slutten sånn som prosjektorpærer blir litt lyssvake? Eller er det full pupp helt til de ryker, som en lyspære? :roll:

  Må si meg veldig enig med resten av kommentarene forresten, utrolig bra at noen tar seg tid til slike hjemme-tester, en god del mer interessant å lese dine tanker og erfaringer enn det de fleste "journalister" i denne bransjen skriver :razz:

  A

 12. #12
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Først syntes jeg Pass så veldig bra ut mens Zeus ikke gjorde det. Men Zeus vokste mye i mine øyne etter at jeg ble vant med den.

  At jeg ikke benytter egen forforsterker betyr ikke at cd nødvendigvis blir eneste kilde. Capitolen har flere innganger, også balansert, så det er bare koble til andre kilder om man vil.

  Rørene bør skiftes før de ryker, ellers kan det gå hardt utover høyttalerne. Det skal høres når de synger på siste verset, så da er det bare å skifte. Klart det koster litt ekstra, men på den andre side kan man endre lydsignaturen til forsterkeren om man vil, ved å skifte rørmerke. Det gir interessante muligheter, synes jeg. Under testen ble tre forskjellige inngangsrør testet, og det ga definitivt merkbare forskjeller. Det er kjekt å kunne stramme opp bassen ved å bare skifte inngangsrør, så kan man skifte lydkarakter etter humøret, om man vil. I tillegg er det en bryter for å skifte mellom triode og super lineær, som også gjør at den endrer signatur.

  Bjørn

 13. #13
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2005
  Poster
  11
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Tungvektsduellen!

  Hei igjen BT! Fikk denne fra Håvar hos Planet Snapa!

  Jeg tror du har forvekslet Zeus'en med en OTL rørforsterker.

  Zeus'en har trafo-koblede utganger og kan ikke skade høyttalerene hverken ved klipping eller dersom det skulle gå et rør. Selv om den er så enorm at bare det å skru den på fremkaller adrenalin, så vil den ikke være til fare for høyttalerene dine.


  mvh
  Håvar

 14. #14
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Der ser du. Hvem har tid til å sette seg inn i slike detaljer når man har forsterkere å teste? Dette var bare noe jeg husket å ha hørt fortalt om en annen rørforsterker. Jeg tenkte det var en generell regel.

 15. #15
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2005
  Poster
  11
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Cool

  Har nok nevnt det i forhold til andre forsterkere, så helt på jordet er du jo ikke..... eller jo, du er på feil jorde... Det er Einstein sine OTL blokker til 164.900,- som man bør være litt nøye med rørene på.... På Rogue jordet gjelder noe helt annet. Der er det bare å kjøre på, og se om forsterkeren har krefter nok til å rive høytalerene i fillebiter!! Vi snakkes!!

 16. #16
  Expert
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  5,563
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  prøvd ICE då?

 17. #17
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av einis
  prøvd ICE då?
  Jeg tenkte å sjekke ut noen Midgard Oberon 6.1 en gang, men selgeren sa bare at det ville være bortkastet tid, og at de ikke har det jeg er ute etter, så det ble ikke noe av. Men jeg har skjønt at det er mye for pengene.

 18. #18
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av BjørnT
  Jeg tenkte å sjekke ut noen Midgard Oberon 6.1 en gang, men selgeren sa bare at det ville være bortkastet tid, og at de ikke har det jeg er ute etter, så det ble ikke noe av. Men jeg har skjønt at det er mye for pengene.
  Chapter Audio sies å gi mye for pengene.... Skulle være innefor ditt budsjett. Hifi Choice (UK) er i allefall overbevist, og de tester vel endel rørforsterkere også. Er kanskje verdt å prøve når du først er på jakt...

  Forøvrig flott test, og artig lesning.

 19. #19
  Intermediate Pug-Nose sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2005
  Poster
  960
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av BjørnT
  selgeren sa bare at det ville være bortkastet tid, og at de ikke har det jeg er ute etter, så det ble ikke noe av. Men jeg har skjønt at det er mye for pengene.
  Det skader ikke å prøve...

 20. #20
  Intermediate freddie sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2006
  Poster
  3,175
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  På MinHiFi har du bilde av en McIntosh også... Har du testet den opp mot disse andre, eller er det fra en tidligere anledning?

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •