Kobling av BW ASW300

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kobling av BW ASW300

    Hei,

    Har akkurat vært ute og investert i et komplett hjemmekino anlegg fra Hifi-Klubben men ble ikke riktig forklart hvordan det skulle kobles, og sliter nå litt med å få forsterkeren til å funke ! ?

    ASW300 subwoofer: http://www.bwspeakers.com/downloadfi...W300manual.pdf

    Forsterker at NAD T743V2:
    http://nadelectronics.com/img/resamp...-T743_rear.jpg

    Jeg fikk med et Argon subwooferkabel samt et Selek y-ledd 2hun-1 han kabel, som selger sa jeg skulle bruke til å splitte Argon subwooferkablet med.

    Jeg bruker COAX kabel fra dvd-avspiller til forsterker, og har lyd i alle høytalere bortsett fra subwoofer. Jeg har også kontrollert at subwoofer er slått til under OSD menyen. Jeg synes nesten jeg har forsøkt ALLE forskjellige kombinasjoner med henblikk på kabelkombinasjoner og har nesten gitt opp så all hjelp vil bli høyt verdsatt

  2. #2
    Active Christianrr sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du husket å sette frontene som "small"?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tenker du på "small" under speaker settings i OSD menyen eller??

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Uansett, jeg satte det til "small" fra OSB meny og av en eller annen grunn funker nå subwoofer, jeg forsøkte å endre tilbake til large, og woofer funker med dette og så skjønte ikke helt hva som var feilen, men nå funker det uansett så TAKK!

  5. #5
    Active Christianrr sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bra det løste seg. Det som skjer når du har frontene som "large" er at nermest all bass sendes dit i stedet for subwooferen. Hvis du setter frontene som small, sendes samtlige frekvenser under crossover til subwoofer. Er usikker på om du kan gjøre det på din forsterker, men på min (Denon 2106) kan du sette subwoofer mode som Normal (sendes all bass til sub) eller +Main, da sendes all bass til frontene + subwoofer. Mulig det heter noe annet enn "+Main" på Nad sine recievere.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •