Hva kan være problemet?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer Trancton sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hva kan være problemet?

    Jeg hadde et strømbrudd/sikring som røk og etter strømmen kom tilbake får jeg absolutt ikke noen respons fra min H/K 5500, alt er dødt... Hva kan være problemet? Kan det ha røket en sikring eller noe?

    Første gangen jeg har opplevd at en sikring har røket/strømbrudd i denne leiligheten og forsterkeren var ikke i bruk når den røk, kan den kanskje være årsaken til strømbruddet? Er det en sikring i forsterkeren eller noe som har røket?

    - Null peiling

  2. #2
    Intermediate santa claus sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    2,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var ikke tordenvær i nærheten på den tiden? Kan være et stykke fra og gjøre skade...

    Forsterkeren stod ikke på en gang? merkelige greier....

  3. #3
    Newcomer Trancton sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei var ikke noe tordenvær i nærheten så enten gikk strømmen eller så røk sikringen, men sskjønner som sagt ikke hvordan det skal påvirke forsterkeren når det ikke var i bruk/på når strømmen gikk. Etter strømmen kom til bake var det null repons fra forsterkeren... Lurer derfor på om det kan være sikringen eller trafoen el som har gått i penalet eller hva. Neon som har forslag til hva jeg kan sjekke/teste for å finne ut av det?

  4. #4
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er jo en sikring inne i forsterkeren, men om du selv kan sjekke den uten å miste noen rettigheter i forhold til garanti vet jeg ikke...
    Noen krever at apparater med feil leveres inn i "uåpnet" tilstand.

  5. #5
    Intermediate Elemental Studios sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    992
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Var det sikringen som gikk, ikke et strømbrudd, skal du ikke se bort i fra at det var forsterkeren som fikk den til å gå, i det et eller annet komponent tok kvelden med et smell...

    Dette blir selvfølgelig bare spekulering, men har opplevd lignende med strømforsyninger før...

  6. #6
    Newcomer Trancton sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det jeg ikke er helt sikker på. Jeg trodde det var strømbrudd, men i etterkant merket jeg at en sikringen var gått/slått av ("elektriske sikringer"), så mest sannsynlig var det en sikring som røk. Hørte ikke noe smell når den røk og forsterkeren var slått av/stand-by...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •