Problemer med støy på min pioneer ax4asi-s

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med støy på min pioneer ax4asi-s

    Hei

    jeg har nettopp fått min pioneer ax4asi i hus men har et og et halvt problem. det første er at den støyer veldig allerede når jeg har den på -10db. og det halve er at fjernkontrollen ikke vil vise menyen når jeg trykker på meny knappen (gjelder noen fler knapper også) men det lar seg ordne med å ta ut batteriene i fjernkontrollen og putte dem inn igjen, men bare midlertidig...:-? Ja jeg har prøvd å skifte batterier.

    Noen som har de samme problemene?

    takk

  2. #2
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen som har hatt noe lignende?

  3. #3
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kommer støyen selv når du ikke har koblet til noen signalkilder?

    Hva er maks volum på receiveren?

  4. #4
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av marsboer
    kommer støyen selv når du ikke har koblet til noen signalkilder?

    Hva er maks volum på receiveren?
    ja det kommer uten noe tilkoblet. maksvolum er +12 db.

    jeg har funnet ut at jeg kan godt leve med støyen. den er blitt mindre etterhvert, men er der fortsatt.
    det er spesielt med støy i dolby og dts modusene, men nesten ingenting i thx. rart...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    159
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Min AX2 hadde det samme med viftestøy og blinket "overload".
    Forsvant ved å trykke inn "analog att".

    Jeg måtte bytte min fjernkontroll da den hang seg opp og låste seg stadig.
    Har ikke vært et problem med min nye.
    Ta kontakt med Pioneer Norge. Dem sendte ny promte.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •