Forforsterker defekt etter 3 uker!?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Forforsterker defekt etter 3 uker!?

    Jeg har en Cambridge C500 forforsterker som er ca. 3 uker gammel.
    Når jeg skrudde den på i dag la jeg merke til at når jeg skrur på volum-knotten, så knitrer/skraper det i høytalerene. Hva har skjedd?
    Har hørt om lignende symptomer på gamle forsterkere med støv på elektronikken, men etter 3 uker......?

  2. #2
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan jo være noe så enkelt som støv som har kommet seg inn i volumkontrollen, men ville ha levert den inn til HK til service for ikke å ødelegge garantien.

  3. #3
    Newcomer ka sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis volumknotten er av den analoge typen, dvs at den stopper på maks og min, og ikke kan roteres i evigheter, er det sannsynligvis støv.

    Prøv å skru av forsterkeren, for så å bevege volumknotten helt til høyre og venstre noen ganger, det kan hjelpe. Men det er jo helt klart en reklamasjonssak, hvis du kun har hatt den 3 uker.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det hjalp å vri litt på volumknotten, så da var det sikkert støv. Nå har jeg vært borte siden mandag, men jeg skjønner det egentlig ikke. Den er jo "tett", og det er ikke en byggeplass jeg bor på. Pussige greier...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    151
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Utmerket anledning til reklamasjon

    Skraping i potmeter er et klassisk problem som skyldes elding og korrosjon. Det blir IKKE bedre med årene, så krev en ny like godt med en gang.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei. jeg har en surroundforsterker koblet opp mot pcen. når jeg setter på forsterkeren å spiller musikk,så tar det bare ca 30-60min så blir det ujevn skraping med ca 1minutt mellomrom og jo lengere jeg spiller etter det så skraper det oftere.. vet noen hva det kan være??

  7. #7
    Newcomer R-M-I sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av johngh
    hei. jeg har en surroundforsterker koblet opp mot pcen. når jeg setter på forsterkeren å spiller musikk,så tar det bare ca 30-60min så blir det ujevn skraping med ca 1minutt mellomrom og jo lengere jeg spiller etter det så skraper det oftere.. vet noen hva det kan være??

    :-P Rotter i høyttalerene dine, som vil ut? :shock: Det kan i allefall forklare hvorfor det blir mer skraping jo lenger du spiller :evil:

  8. #8
    Intermediate Gratulerer sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,784
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du kobler analogt, så vil jeg tippe at det er ujevn spenning som gjør det. Ground loop isolator?

    XITEL Ground Loop Isolator TV/video tilbehør

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •