XTZ Class A100D bilder

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer Claus sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    XTZ Class A100D bilder

    Her er noen bilder av nyeste versjon av XTZ forsterkeren.

    Benyttter denne på Epos ELS3 og ElS sub med svært godt resultat

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    615
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Prosessor-inngang.

    Har ikke fått noe klart svar ennå, men du kan sikkert hjelpe meg:

    Har denne prosessor-inngang eller surroundinngang, slik at man kan bruke den som effektforsterker (utenom volumkontrollen) ?

  3. #3
    Newcomer teekay1983 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp funker hos meg. Kopla signalkabel frå line out front på surround receiveren min og inn på line in på XTZ'en for å bruke den som effekt forsterker. Når eg da skrudde lyden ned med fjernkontrollen på receivern skrudde eg også ned lyden på front høytalerane som var tilkopla XTZ'en.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    615
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teekay1983
    Jepp funker hos meg. Kopla signalkabel frå line out front på surround receiveren min og inn på line in på XTZ'en for å bruke den som effekt forsterker. Når eg da skrudde lyden ned med fjernkontrollen på receivern skrudde eg også ned lyden på front høytalerane som var tilkopla XTZ'en.
    Ja, det ville jo selvfølgelig skjedd uansett stereoforsterker..... Men hva skjer hvis du skrur på volumhjulet til XTZ'en ? Eller øker bass e.l.? Vil dette påvirke lyden, eller går signalet utenom XTZ'en sin forforsterker ? Regner med at det er andre innganger enn "line in"? eller tar jeg feil?

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du setter den jo ikke inn i Line Inn håber jeg for da virker forsterkeren jo som normalt, og du må bruke Pre Out Front (kanaler) fra en surround forsterker.
    Du setter den inn i "Amp IN". Når du gjør det er det bare effektdelen der virker på XTZ, dvs bare on/off og høyttalervelger (hvis der er en sånn) vil virke.
    Volum osv på XTZ vil jo ikke virke siden den nå er brukt som effektforsterker..., denne funksjon tilhører forforsterkerdelen.

  6. #6
    Newcomer teekay1983 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har selvfølgelig heilt rett Niels, har nettoppp fått den og har bare ikkje studert så nøye, men inngangen heiter selvfølgelig amp in og volumet fungerer da ikkje på XTZ'en.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    615
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teekay1983
    Du har selvfølgelig heilt rett Niels, har nettoppp fått den og har bare ikkje studert så nøye, men inngangen heiter selvfølgelig amp in og volumet blir da fungerer ikkje volumet på XTZ'en
    Da er den perfekt for meg.... Den må bestilles :-P Er du fornøyd så langt teekay ?

  8. #8
    Newcomer Claus sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jarlandre
    Da er den perfekt for meg.... Den må bestilles :-P Er du fornøyd så langt teekay ?


    Tror neppe du blir skuffet over lyden

  9. #9
    Intermediate thode sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk denne forsterkeren i går. Fjernkontrollen fungerer ikke (har ikke prøvd med nye batterier, men regner med at de som fulgte med ikke er brukt opp enda). Noen som har opplevd det samme?

    Edit: Det viste seg at det var dårlige batterier i den. Mon tro hvorfor de sender med meg utladede batterier...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •