Hjelp med ny Denon 3806

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 16 av 16
  1. #1
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp med ny Denon 3806

    Heisann.
    Etter en tur på hifiklubben idag.. røyk en god del tusenlapper. Det ble alt nytt, av reciever, surround, kabler etc. Fikk kjøpt meg en Denon 3806, og noen skikkelige dyre terminerte kabler.. Men skjønner f*** ikke hvordan jeg kobler til TERMINERTE bakpå Denon'en, mulig jeg er helt tett eller lettlurt, men finner ikke ut av det.. Teralabs kabler.

    Help me someone, please... fast! :P

  2. #2
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjetter på at enten selger har fått lurt meg med på noen skikkelige dyrer ubrukelige kabler, eller at det finnes en eller annen form for sperreplugg i recieveren.. eller bare at jeg er dum. Fint med hjelp, sitter med hendene fulle i kveld. Veldig interessert i å få anlegget til å spille

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har sannsynligvis ikke fjernet breskyttelseshettene, slik at du ikke får stukket inn bananpluggene. Bruk en liten skrue til å fjerne disse. Pass på å ikke skru for langt inn, bare nok til at hettene festes til skruen.

  4. #4
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problem løst, hjertelig takk!

  5. #5
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sliter med å få lyd i bakhøytalerene.
    Kjører optisk kabel fra Onkyo DV SP-402E.

    Får fin stereo.. og subwoofer er med på alt.
    Sikkert en liten finurlig knapp jeg ikke har oppdaget, men virker som dvd-spilleren bare velger 2.1 Stereo. Noen forslag? Svarer kjapt ved hjelp

  6. #6
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kjørt romkorreksjon? Fant den HT bak?
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  7. #7
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp.. og igrunn.. nei, så regner med det er en finurlig instilling på recieveren. Vant til stereo oppsett jeg, ikke slikt masse-samlet-i-en-boks sak, men moro er det

  8. #8
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor har du koblet HT ledningene for bak HT da? Skal være på surround A og ikke på surround back. :-P
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  9. #9
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe, det har jeg gjort vettu ;p

  10. #10
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmmmm..... Da vet jeg sannelig ikke gitt. :-P Men er det ikke typisk? Ingenting som er plug and play egentlig. hehehehe

    Må nesten spørre dumt da. Du trykker på cine-knappen på fjernkontrollen slik at reciveren er klar? Har du sjekka på menyen på dvd-spilleren? Er det noe der du har oversett? :grin:
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  11. #11
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tar å går over termineringene, har en mistanke på noen vakre dali plugger av den dyrere sorten

  12. #12
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problem løst, hadde vist for travel ved terminering av høytalerkabler til bakhøytalerene.. glemte å fjerne noe plast som ikke var i de andre termineringspluggene.. Flaut, men sant

  13. #13
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehehehe. Ja det er fort gjort når man er ivrig og skal sette det fort opp! :-P Du får kose deg da!! :grin:
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare en ting...
    Husk å aktivere romkoreksjon (hvis du vil bruke den). Den slår seg ikke på automatisk.

    Anders

  15. #15
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så står jeg pinadø fast sjøl gitt!!! :-x hehe

    Får rett og slett ikke DD på 3806-en nå. Har ikke brukt anlegget på 3 uker, og nå funka det rett og slett ikke. Får bare stereo. Har ikke rørt noe så jeg forstår ingenting igrunn.

    Bilde kjøres via HDMI-DVI til PJ, og lyd via koax til 3806. Har valgt digital inngang for dvd- koax1.

    Er sikkert noe helt elementært jeg har glemt, men er ikke alltid helt istand til å tenke på en søndag..... :-P
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  16. #16
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Man "lærer" så lenge man lever. Måtte visst trykke på Standard-tangenten. Den har jeg aldri vært borti før så....... :-P

    Jaja. Så var det løst. :razz:
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •