Problem med pioneer 915

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med pioneer 915

    Kjøpte denne recievern forrige uke, de første dagene funka fint men etterhvert dukka det opp et problem som er ganske snodig.

    Problemet ligger i høyre SB kanal, det virker som om den på en eller annen måte ikke fungerer når den brukes som SB kanal (i et 7.1. system) mens når den brukes i sone 2 eller som bi-amp så funker den fint.

    Når jeg går inn på system setup menyen og går inn på f.eks channel level eller channel distance, får jeg opp de vanlige L, C, R, SL, SR, SBL men IKKE SBR, det virker som om recievern ikke trur at kanalen eksisterer samtidig som det kommer lyd ut av den ved bruk som bi amp eller sone 2!

    Dette er merkelige saker, noen som har vært borti noe lignende?
    Dette går vel på garantien siden den er flonka ny viss det ikke er noe jeg har oversett eller noen som har en forklaring på dette?!

    Takker for svar

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noe peiling på hva som er feil?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •