Denon 1604 Stereo hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon 1604 Stereo hjelp

    Har nå flyttet inn i ny leilighet og satt opp anlegget nå.
    Kobla til alle kabler sånn som jeg hadde det fra før av, og skulle spille av litt musikk fra Pc'en.
    Jeg velger "AUX" og "Stereo" som jeg alltid har gjort og det kommer ingen lyd, det samme skjer om jeg jeg velger "CD" (der jeg har koblet til Xbox'en) og "Stereo".
    Men om jeg velger "5ch Stereo" så kommer det lyd.
    Det eneste jeg har koblet til nå er front høyttalerne.
    Jeg er ganske sikker på at jeg ikke har kommet borti en knapp eller noe sånt.

    Er det noen som har peil på hva som kan være feil?
    Det er en Denon AVR-1604.

  2. #2
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er du sikker på at du har kobla rett på høgtalar inngangane da? Når du velger 5ch, får du lyd med begge kildene du har testa? Du har valg av A og B høgtalarar framme på forsterkaren. Kva står den på?

    Edit: Du har justert volume på pcen din og?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, er sikker på at pcen er kobla på AUX, det kommer jo lyd når jeg setter den på 5ch stereo.
    Nå står det på A, men har prøvd både A og B, uten hell.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •