Erfaringer med Pioneer AX2 - Side 9

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 9 av 14 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SisteSiste
Viser resultater 161 til 180 av 263
  1. #161
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fulge ikke med i-link kabel med min AX4 ihvertfall. Men i DV-989 var den med. Bruker kun i-link selv nå. Bedre enn coax i mine ører ihvertfall og kjekt med 1 kabel til alt.

  2. #162
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rs_banditt
    Fulge ikke med i-link kabel med min AX4 ihvertfall. Men i DV-989 var den med. Bruker kun i-link selv nå. Bedre enn coax i mine ører ihvertfall og kjekt med 1 kabel til alt.
    Skal ha en DV-989 også, så da er problemet løst.

  3. #163
    Intermediate a|ex sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    i-Link er virkelig tingen. Gratulerer så mye med et kjempevalg Håkon, du blir garantert fornøyd

  4. #164
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som har prøvd MCACC programmet til AX4 på PC? Får bare "timeout failed" når jeg prøver å hente inn målinger etter kalibrering. Mistenker at det er kabelen som ikke rett evt feil program. Ligger bare ut for AX5ai og AX10ai på pioneer.no

  5. #165
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av a|ex
    i-Link er virkelig tingen. Gratulerer så mye med et kjempevalg Håkon, du blir garantert fornøyd
    Hadde helt sikkert klart meg med AX2, men med DV989 må man nesten ha I-Link.

  6. #166
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rs_banditt
    Noen som har prøvd MCACC programmet til AX4 på PC? Får bare "timeout failed" når jeg prøver å hente inn målinger etter kalibrering. Mistenker at det er kabelen som ikke rett evt feil program. Ligger bare ut for AX5ai og AX10ai på pioneer.no
    Er ikke PC-programmet kun til AX10ai? Står ikke noe annet på Pioneer sine sider, så vidt jeg kan se....

  7. #167
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er RS 232 port på baksiden. Hadde en AX5ai og hadde også RS232 for utlesing på PC, brukte det aldri der, men hadde vært kjekt å se. Ellers må jeg bare si at AX4avi og DV989 via i-link gir kjempe lyd særlig i "Pure Direct" modusen

  8. #168
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rs_banditt
    Er RS 232 port på baksiden. Hadde en AX5ai og hadde også RS232 for utlesing på PC, brukte det aldri der, men hadde vært kjekt å se. Ellers må jeg bare si at AX4avi og DV989 via i-link gir kjempe lyd særlig i "Pure Direct" modusen
    RS232 port er det vel på de aller fleste recievere i mellomklassen, men jeg har ikke sett noen enda som kan kobles til PC for bruk via dedikert programvare. De brukes vel til styring av forsterkeren. Har dette på min Marantz SR7500.

    På Pioneer står det at AX-10 har denne muligheten med software. Ser at AX-5 også har software til nedlasting. Men det står ingenting om dette til AX4.

    Har du testet I-Link kontra coax? Gir det bedre lyd? Skulle tro det var samme.... :-|

  9. #169
    Intermediate a|ex sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får legge ut et bilde av kongeduoen da

  10. #170
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nice Alex....

  11. #171
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
    Er ikke PC-programmet kun til AX10ai? Står ikke noe annet på Pioneer sine sider, så vidt jeg kan se....
    http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...onomy_id=42-98

    Fant den etter å ha registrert AX2'n. Sto under nedlastinger.

  12. #172
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av turbokalle
    http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...onomy_id=42-98

    Fant den etter å ha registrert AX2'n. Sto under nedlastinger.
    Artig. Den skal testes når forsterker er i hus...

  13. #173
    Intermediate a|ex sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det følger med et eller annet papir i esken til AX4 som det står et eller annet om det PC-programmet. Så det er helt klart myntet på ax4 også

  14. #174
    Intermediate a|ex sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har forresten et spørsmål her. Jeg lekte meg litt her igår kveld, og prøvde meg litt på de forskjellige forhåndsinnstilte surround-modusene under "advanced surround"-knappen mens jeg spilte musikk. Det meste er jo bare rør man aldri bruker, men "7 ch stereo" er litt interessant. Da skal vel alle høyttalerne i utgangspunktet gjengi identisk lydinformasjon ved avspilling av stereo-kodet materiale.

    Det gjorde de også, men problemet mitt er at det virker som senterkanalen spillte veldig mye lavere enn resten, og alle kanalene var satt til "0db" så da burde de spille likt. Først da jeg hadde skrudd senterkanalen opp på "+10db" ble det noenlunde jevnt. På film og forøvrig fungerer senterkanalen utmerket

    Kan dette ha noe med at jeg kjører biwiring til senterkanalen, mens frontene er bi-ampet og bakhøyttalerne er single-wiret?

  15. #175
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjører selv i "7ch stereo" mod på musikk noen ganger å funker fint hos meg får +3db på samme volum.

    Har du kjørt kalibreringen med "BI-amp" modus inne? Har selv bi-ampet frontene resten går "vanlig" har ikke lagt merke til at center er så lav...

  16. #176
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
    Har du testet I-Link kontra coax? Gir det bedre lyd? Skulle tro det var samme.... :-|
    Ja har testet det og mener at det er forskjell til det bedre lyden blir "renere" har selv IKKE gullører akkurat så da vil jeg tro at de aller fleste hører forskjell på i-link og coax. Det er ikke noen "WOW" forskjell men den er der.

  17. #177
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av a|ex
    Jeg har forresten et spørsmål her. Jeg lekte meg litt her igår kveld, og prøvde meg litt på de forskjellige forhåndsinnstilte surround-modusene under "advanced surround"-knappen mens jeg spilte musikk. Det meste er jo bare rør man aldri bruker, men "7 ch stereo" er litt interessant. Da skal vel alle høyttalerne i utgangspunktet gjengi identisk lydinformasjon ved avspilling av stereo-kodet materiale.
    Fungerer subwoofer med 7ch/5ch stereo på ax4?

  18. #178
    Active
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    308
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Til alle dere ax2 og ax4 eigere.

    Kan noen forklare meg om man er nødt til å bruke input select knappen på fjernkontrollen.

    viss man vill komme til kildene som tv,video2,cd,dvr2,cd-r?????
    eller er det ein knappekombinasjon som me kan trykke for å komme dit direkte.
    er jo sykt at dei har spart på knappene på fjernkontrollen så det kan raskt gå 10-20 sekunder for å finne rett signalkilde??

  19. #179
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv "SHIFT"(Nederst til venstre på fjernkontollen) samtidig + den knappen du vil ha :-) Da slipper du å bla igjennom alle valgene.

  20. #180
    Active
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    308
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    aaaah Tusentakk :grin:
    dei nevnte shift knappen i brukerveiledningen, men fant den ikkje :grin:

Side 9 av 14 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •