Problem med Pioneer A702R-G

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Pioneer A702R-G

    Har et problem med en "eldre" (7år) stereoforsterker.
    Det begynte for en stund siden med skurring når jeg skrur opp og ned lyden, men har nå gått over til at lyden forsvinner helt eller delvis i ene eller begge høytalerene. I begynnelsen kunne jeg snu volumkontrollen et par ganger kjapt frem og tilbake og det funka bra et par dager, men i det siste har det bare blitt verre og verre. Da jeg tenkte at det måtte være støv/dårlig kontakt ved volumkontrollen har jeg testa med elektrospray men dette fungerte bare midlertidig og nytter ikke lenger. Nå er det sjelden jeg får begge kanalene til å fungere over lengre tid samtidig og er veldig slitende. :???:

    Dette var engang en av toppmodellene til til pioneer så har ikke lyst til å kaste den pga noe som kan være en mindre feil eller billig å fikse. Håper noen her kan komme med tips til hva det kan være og hvordan jeg eventuelt kan fikse dette, og kanskje et overslag på hva det vil koste om dette ikke lar seg gjøre selv.

    Takk

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bump

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •