Lyden forsvinner på høyre kanal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer fjt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyden forsvinner på høyre kanal

    Hei.

    Har en NAD T 752 surround reciever.

    Bruker den kun som vanlig stereo reciever. Uansett... Lyden har en tendens til å "forsvinne" på den ene kanalen (right). Dette kan bare skje uten noen videre god forklaring. Av og til er det en lav lyd fra høyre høytaler, og noen ganger er den helt borte..

    Har testa med andre høytalere, så det er ikke det.

    Har testa med andre kabler o.l. så er heller ikke det.

    Det hender at den kommer tilbake om jeg drar inn og ut den "pluggen" som sammenkobler den audio-in og ut tingen på baksiden..(legger ved bilde, på bildet viser ikke pluggene som sammenkobler de høyre og venstre tilkoblingspunktene.. men håper dere skjønner)

    Noen som har en ide om hva som er galt?

    mvh.
    fjt

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Inne bak kontakten, på innsiden av kabinettet kan du se om der blir skikkelig kontakt når du setter i kontaktene. Sikkert bare litt løs forbindelse dér.....

  3. #3
    Newcomer fjt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har aldri åpnet en reciever/forsterker før..

    hvordan skal jeg i så fall gå frem?

  4. #4
    Newcomer krolsen91 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    258
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare å skru av lokket som dekker toppen og sidene! Eneste du trenger er en skrutrekker i passe størelse!!

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ah okay, ikke sikkert du skal gjøre det da, du mister garantien hvis du åbner den tror jeg.
    Ta ut støpslet til strøm, skru ut skruene på siden av kabinettet og bak på siden hvis der er noen der, løft av lokket. Nå vil du se kontaktene fra innsiden, da kan du sikkert se om der er kontakt imellom pinnen på rca stikket og terminalene denne skal røre ved, ellers kan du kanskje dytte disse litt sammen så der blir mere kontakt.
    Ellers ta receiveren til forhandleren...
    Kanskje du får andre forslag også.....

  6. #6
    Newcomer fjt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    så det er relativt sikkert at det er dette som er problemet?

  7. #7
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Til de to rca du har rød strek rundt, der har du cd spilleren gående inn, eller ?
    har du prøvd å vrikke litt med rca kablen når anlegget er på ? Da ser du om det er en løs forbindelse der.
    På selve rca kablen, sitter jordforbindelsen rundt pinnen stramt om kontakten når du dytter den inn ?

    Skjønner ikke hvad du mener med sammenkobling av inn/ut....., dette er vel "Pre Out/Main Inn", denne sitter til høyre for den røde streken du laget. Kanskje det er her den løse forbindelsen er, prøv å erstatte den med en rca kabel da....da skulle det funke...

  8. #8
    Newcomer fjt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm.. er en sånn "dobbelplugg".. legger ved en enkel illustrasjon..

    den er plugget i begge de 2 avmerkede rca...

    jeg har pc'en tilkobla på "disc" inngangen som ligger lenger til høgre i bildet..

  9. #9
    Newcomer fjt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    en ting jeg glemte å nevne er at dette ofte skjer viss jeg har spilt lenge, eller har spilt høyt.. f.eks. virker nesten alltid begge kanaler med en gang jeg slår den på etter en stand-by periode

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •