H/K 635, MAX volum på dvd via Coax 1, kan ikke dempes!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation H/K 635, MAX volum på dvd via Coax 1, kan ikke dempes!!

    HAr koblet opp min nye 635 i dag, og alt har fungert ypperlig. Det vil si inntil jeg prøvde å spille av en dvd.

    Volumet står automatisk på max, dvs selvom recieveren står på -79, som er et hakk før mute, er det full lyd. Og til og med når jeg muter den hører jeg lyd!!

    Hva er galt? Regner med det er en inntilling som må gjøres enten i dvd spiller eller forsterker.

    Tar gjerne imot tips, vil nødig finne ut at noe er galt med den!

    dvd-spilleren er en pioneer dv-575.

    Please help!

  2. #2
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nevermind. Ordnet det! Og svs pb-10 kom på døra i dag. Nå blir det kalibrering og moro!!!!

  3. #3
    Newcomer ls_15 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    89
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje du kan meddel hva som var feil for evt andre som støter på problemet?

  4. #4
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Feilen var rett og slett slurv fra min side! Har vært stressa og hatt mye å gjøre i det siste, og i går kveld var en topp i så måte.

    Koblet de analoge kablene fra dvd spilleren til forsterkerens pre-out, istedenfor 6/8 ch inn.

    Dermed ble det signalet jeg fikk i høyttalerene konstant-volum-nivået fra pre-out, og det ble jo ikke bra.

    Fant feilen da jeg skulle koble til sub i dag, da var jo pre-out "pluggen" subben skulle i opptatt.

    Så til alle dere der ute; koble riktig!!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •