Harman Kardon AVR5500 eller NAD T752?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer Trancton sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2003
  Poster
  103
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Harman Kardon AVR5500 eller NAD T752?

  Hvilken av disse receiver'ne ville dere ha kjøpt, og evt. hvorfor? Hva gjør den ene bedre enn den andre?

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  May 2003
  Poster
  211
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg har selv NAD T752. Har aldri hørt H/K, så den uttaler jeg meg ikke om. Bruker Dali 5005 fronthøyttalere, C1000 senter og R1000 bak.

  T752 har mye driv og spiller veldig engasjerende. Den har fått litt pepper pga dårlig forforsterker-del og går ikke for å være den mest oppløste receiveren på markedet. Dersom du liker rock, pop, eletronisk etc er denne absolutt verdt å vurdere. Er du først og fremst ute etter nøytral klangbalanse og detaljgjengivelse ville jeg sett meg om etter alternativer.

  Der T752 virkelig scorer er filmer med mye action og dynamikk. Den har mye kraft til overs og blir aldri slitsom å høre på (kanskje for naboene da :twisted: ) Ellers kan jeg jo trekke frem 7.1 pre-in, pre-out på alle kanaler og en særdeles kjekk fjernkontroll. OSD har den også, men kun på composite utgangen, noe som kan være litt kjipt ved tilkobling til projektor.

  Har en NAD T562 koblet til analoginngangene for musikk og optisk digital for hjemmekino. Synes disse er en god kombinasjon, ihvertfall til min musikk/filmsmak og det er jo til syvende og sist det som teller.

  Nå føres jo disse merkene av to av de største aktørene innen hifi og hjemmekino, så mulighetene for en demo er absolutt til stede. Jeg ville lyttet til begge før jeg bestemte meg. Ta med en plate eller film du kjenner godt og få det demonstrert. Lykke til!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •