Problemer med en Hk 650, slår seg av.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med en Hk 650, slår seg av.

    Hallo!Har en HK 650 forsterker som jeg i den senere tid har hatt problemer med. Problemet er at når jeg prøver å spille litt høyt slår spenningen seg av. Vet ikke om det er sikringen som slår ut eller om det er temperatur sensoren i forsterker som gjør at spenningen slår ut. Er sinnsykt fustrende. Noen som vet hva jeg kan gjøre og hvor problemet kan ligge??? :roll:

    Takk for alle svar

    Mvh Jørgen

  2. #2
    Intermediate Elemental Studios sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    992
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan høytalere bruker du på den? Ved hvilke volum nivåer prater vi om her?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruker noen Infinity delta 50. Ikke veldig høyt egentlig men med engang det blir litt bass i en sang eller når jeg ser film. Klarer ikke å spille høyt i det hele tatt. Har åpnet forsterker å støvsugd den o.l....

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    noen forslag på hva jeg kan gjøre?? Har det noe med Strømmen inn? Skifte sikring? noe sånt? Har som sagt ikke noe peiling på hva det kan være. Har skjedd nå nylig, for før kunne jeg spille så høyt og kraftig jeg ville.

    Mase,mase :roll:


    Takker for alle svar

  5. #5
    Intermediate Jan A M sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekka om du har noen kortslutta ledninger nå da? :wink:

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    184
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg og hadde det problemet en gang men det var bare med et sett høytallere jeg hadde .. prøv å koble till noen andre høytallere å se om den fynker .. ?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    korsluttete ledninger inne på selve kretskortet til forsterkeren?? Eller hvor mener du? Klarer jo fint å spille av de lavere tonene og volumene fint.

    Har ikke sånn sinnsyk peiling ops:

    Har desverre ikke noen andre høytalere som jeg kan koble til forsterkeren.

    Takk for hjelp!

  8. #8
    Intermediate Jan A M sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg tenker på høytalerkablene. Man klarer fint å spille selv med kortsluttning, men når man begynner å skru opp litt i volum får forsterkeren problemer. Det passer jo perfekt til beskrivelsen din, derfor er det det første som slår meg. Men det kan jo selvsagt være noe helt annet.

    Uansett, har du sjekka termineringen din bak på forsterker og høytalere, det kan være en av kablene er kortsluttet. :wink:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •