Soft Clipping? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 23 av 23
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe, ganske lenge siden noe ble skrevet her...jeg har en nad m25 som er bi ampet ut til miine B&w cm9 høytalere....når jeg spiller på 80-85% av full lyd så slår kanalene ut(lyser rødt) selv synes jeg at det ikke er så veldig høyt...noen tips?

  2. #22
    Intermediate hokeyh sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Martinvg
    hehe, ganske lenge siden noe ble skrevet her...jeg har en nad m25 som er bi ampet ut til miine B&w cm9 høytalere....når jeg spiller på 80-85% av full lyd så slår kanalene ut(lyser rødt) selv synes jeg at det ikke er så veldig høyt...noen tips?
    Mer effekt.. :-) De høyttalerne spiser effekt til frokost.. Jeg kjørte en XTI 4000 på de og var vel opp mot klipp på den også om jeg virkelig gnurra på ;-)

    Haha, 7 år gammel topic ja :-)

  3. #23
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    mer effekt?

    mer effekt :O...dei får jo 320watt kvar....

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •