YPAO på yamaha 1500

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    YPAO på yamaha 1500

    Hej

    Efter jeg har kjørt YPAO auto setup på min 1500 så får jeg ikke noe lyd ut fra suben.

    Jeg har kun 2 front og en sub ( resterande høytalere kommer om noen uker) kanskje suben kun fungere i 5.1 etter YPAO set up?

    Anders

  2. #2
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Subben står vell på "on" i menyen?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    i manuell menyen menar du? ja det gjør den, når jeg kjør test tonen så får jeg BRUMMM men ikke med vanlig signal inn.

    Veldigt konstigt ;-(

  4. #4
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilket "program" kjører du på lyd?
    Husk at RX-V ikke sender til sub på straight mode, og jeg er usikker på direct mode.
    På 2ch stereo skal du ha lyd i sub.

    Husk også å huke av for sub til "both" slik at den spiller både i fronthøytalere og sub (gitt at du ikke har veldig små fronthøytalere).

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har selv rxv1400 fra yamaha, så det bør ikke være så store forskjeller. Jeg opplevde det samme, da hadde YPAO satt crossoverfrekvens til 80 hz og front small, i tillegg sto LFE ut=FRONT, justerte denne opp til 160hz og front Large, da ble det liv i subben.
    Jeg har forsøkt med både 80,90,100,110,120 og 160Hz crossoverfrekvens, og det som funker best med mine høyttalere er 160Hz,og resten av høyttalerne som large, i tillegg valgte jeg sub frekvens ut = Both(LFE til både front og sub)
    Prøv deg frem og se hva som passer best til dine høyttalere.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Yamaha RXV1400 sender LFE ut i stereo og straigt mode, det gjør den vel på RXV1500 også???

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk Freddyper

    Man må gå in i Manuell set up før at endre crossover og størrelse på høytalere? om man endrer instillinger efter Auto set up forsvinner YPAO fra skermen, dette har vel ingen betydelse? alle andre instillinger fra YPAO er vel kvar?

    Jeg får også 80Hz, men large på frontene og Both(LFE til både front og sub)




    Anders

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Man må gå in i Manuell set up før at endre crossover og størrelse på høytalere?
    Jeg må ihvertfall det på rxv1400


    om man endrer instillinger efter Auto set up forsvinner YPAO fra skermen, dette har vel ingen betydelse? alle andre instillinger fra YPAO er vel kvar?
    Nei, alle instillinger er lagret

  9. #9
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis forsterkeren bruker YPAO eq-en (PEQ) så lyser det en rød tekst i displayet "optimizer".
    Hvis forsterkeren ikke bruker YPAO men vanlig (GEQ) Graphic eq så lyser ikke "Optimizer" i displayet.

    Jeg lar YPAO kjøre gjennom sitt testprogram, så går jeg inn i manuell settings og velger crossover og størrelse på høytalere.

    Det overnevnte gjelder min RX-V1400, og jeg vet ikke om det er helt likt på 1500.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det stemmer , takk for hjelpen :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •