Forsterker kobler ikke inn.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer Ruffe sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2011
    Poster
    76
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile Forsterker kobler ikke inn.

    Hei.
    Har en Onkyo tx-nr809 som har fungert problemfritt nå i 6år, fram til nå nylig. Når jeg slår den på så starter den opp men den "klikkelyden" som kommer etter 4-5 sek kommer ikke. Noe som da resultere til at det kommer bilde, men ingen lyd verken igjennom hdmi eller rca. Har prøvd å reset forsterkeren men til ingen nytte.
    Noen som har en pekepinn på hva det kan være?

    mvh Rolv

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,323
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HDMI-kortet har sikkert gått. Det er et vanlig problem på Onkyo.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde samme problem. Var HDMI kortet som hadde tatt kvelden. Ta kontakt med Dalens Elektronikkservice. De fikset min på 10 minutter , kostnadsfritt.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har en Onkyo TX-SR707 som ser ut til å ha samme syken. Plutselig en dag er det kun bilde og ikke lyd.
    Holder til i Trondheim, er det noen som har tips til en doktor i området?

    Kjøpt som demomodell hos Elkjøp for en god stund tilbake.
    Jeg har kun testet med HDMI kilder. Om trådstarter testet med RCA kabler, hvordan kan det da være HDMI kortet?

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,323
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gator Vis post
    Har en Onkyo TX-SR707 som ser ut til å ha samme syken. Plutselig en dag er det kun bilde og ikke lyd.
    Holder til i Trondheim, er det noen som har tips til en doktor i området?

    Kjøpt som demomodell hos Elkjøp for en god stund tilbake.
    Jeg har kun testet med HDMI kilder. Om trådstarter testet med RCA kabler, hvordan kan det da være HDMI kortet?
    Hvis lyden han forventer er fra HDMI inn så vil kanskje dette problemet oppstå da også.

  6. #6
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,514
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, høres ut som releet på forsterkertrinnet som ikke slår inn.
    Altså starter receiveren opp, du har bildedelen av den, men den leverer ikke lyd på forsterkerutgangene.
    Den klikkelyden mener jeg er releet til strømstyring av forsterkere.
    HDMI trenger ikke et rele, da vi vet receivere sender bildet gjennom selv på standby.

    Men jeg ser et par over meg i tråden har erfaring med at det kan være HDMI. Så du får sjekke den muligheten også.
    Men jeg har vanskelig for å skjønne at HDMI er gått flukten når du får bilde. Høres ikke logisk ut,
    Sist endret av tor rasmussen; 08-09-2016 kl 23:24

  7. #7
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,323
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg var nok litt kjapp når jeg forslo HDMI-kortet. Overså at det kommer bilde, men ikke lyd.

Lignende tråder

  1. Ikke bilde på PS3 når jeg kobler gjennom lx71
    By Børni in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 22
    Siste melding: 02-20-2010, 09:13
  2. Når kobler tuner til receiver så vil den kun gi lyd, ikke bilde
    By IImilleniumII in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 12-31-2009, 23:41
  3. Får ikke lyd når jeg kobler fra receiver til høynivå sub
    By litjfjellet in forum Generelt audio og HiFi
    Svar: 3
    Siste melding: 03-29-2008, 01:32
  4. får ikke bilde når kobler parabolen til projektor?
    By Kurt-Inge83 in forum Digitale projektorer
    Svar: 2
    Siste melding: 06-10-2006, 18:14
  5. Forsterker kobler ut
    By Kjott in forum Generelt audio og HiFi
    Svar: 4
    Siste melding: 01-20-2006, 19:34

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •