HEisann, topic ble kanskje noe uklar. Uansett, i menyen kan man fjerne inputs man ikke bruker. Det gjorde jeg en gang i tiden, ikke spør hvorfor (kanskje raskere å bla om man scroller gjennom alle inputs?), men nå vil jeg gjerne bruke noen igjen.

Kan jeg gjøre dette på noe annet vis enn å tilbakestille alle innstillingene?