Pioneer lx73

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11

Tråd: Pioneer lx73

  1. #1
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer lx73

    For et par dager siden gikk min Pio i svart eller i protect modus.
    Først slår den seg på og når softstart har gjort seg ferdig og lyden skal klikke inn går den i protect modus
    ( bare blå lampa for Ipod som blinker)
    Dette oppstod ca. en times tid etter at jeg hadde piampet fontht.
    Har sjekket at alt er riktig koblet.
    Er det service neste eller noen som har en formening om hva det kan være?

  2. #2
    Intermediate TorTorden sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    4,175
    Takk & like
    Blogginnlegg
    3
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres litt ut som at protection klikker inn ja, var litt borti det samme selv etter og ha kobla om og det endte med at jeg droppa bi-amping totalt (hørte ikke noe fra eller til heller).
    Det skjedde ganske fort hos meg, jeg rakk ikke sjekke volum på kanalene engang før det klikka for receivern.

    Jeg hadde for sikkerhet skyld dobbelt sjekket kablene igjen, ta også ut stikket i gjerne en 20-30 minutter for og se om den bare ikke har fått resatt seg i beskyttelses kretsen.
    det skal ikke mye til for at det går i protect og om du ikke finner noe sette tilbake til vanlig kabling og ser om det går i protect igjen.

    Om du ikke får det til og spille igjen på vanlig oppkobling så er det nok på tide med og sende inn til service desverre.
    Sony vpl hw-50 - 92" Dreamscreen v3 tab | Samsung 51 6505 plasma tv
    Denon AVR-4520 CI
    Oppo 103D | PC i5-GeForce 960 |
    Dali Mentor 6 | Dali Mentor Vokal | Dali mentor LCR | Dali Concept 1 || 2x Xtz 99 w12.16
    Sonos, ps3, pc, harmony ultimate etc.

  3. #3
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av TorTorden Vis post
    Høres litt ut som at protection klikker inn ja, var litt borti det samme selv etter og ha kobla om og det endte med at jeg droppa bi-amping totalt (hørte ikke noe fra eller til heller).
    Det skjedde ganske fort hos meg, jeg rakk ikke sjekke volum på kanalene engang før det klikka for receivern.

    Jeg hadde for sikkerhet skyld dobbelt sjekket kablene igjen, ta også ut stikket i gjerne en 20-30 minutter for og se om den bare ikke har fått resatt seg i beskyttelses kretsen.
    det skal ikke mye til for at det går i protect og om du ikke finner noe sette tilbake til vanlig kabling og ser om det går i protect igjen.

    Om du ikke får det til og spille igjen på vanlig oppkobling så er det nok på tide med og sende inn til service desverre.
    Har kobblet ut biamping og hadd ute stikkontakten heile natta men ingen forskjell.
    Men når jeg setter høttalerutgangen til off slår den seg ikke av og så går jeg over til sone 2 moudus
    da funker den men kun med romkoraksjon.
    Går jeg over til pure direct kobler den ut.
    Pokkern viss jeg må sende den inn. Har mista isoporen til eska etter flytting.
    Vurderer å gå over til stereo amp siden jeg ikke har mulihet for kringlyd her jeg bor nå.

  4. #4
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,669
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du hadde vel fjernet "broene" mellom HF og LF terminalene på høyttalerne regner jeg med ?
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  5. #5
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Torolan Vis post
    Du hadde vel fjernet "broene" mellom HF og LF terminalene på høyttalerne regner jeg med ?
    Joda, gjor nok det.
    Merkelig at den funker i sone 2 modus.
    Og det med HT kobblet vanlig til Front L,R

  6. #6
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,669
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja det virker noe rart - det har nok rett og slett klikket for den ja !

    Har du prøvd å resette den også ?
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  7. #7
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, flere ganger.
    Og nå får jeg den ikke på i det hele tatt. Går i protect uansett hva jeg gjør.Bare å få den på service!
    Noen som har forslag til trygg pakking siden jeg mangler isoporen til eska!

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Pagan Vis post
    Ja, flere ganger.
    Og nå får jeg den ikke på i det hele tatt. Går i protect uansett hva jeg gjør.Bare å få den på service!
    Noen som har forslag til trygg pakking siden jeg mangler isoporen til eska!
    Banaeske

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av blarg Vis post
    Banaeske
    Finn en passende eske pakk den godt med bobleplast, tror nokk det går bra. Har sendt dyre produkter på denne måten, går som regel bra.

  10. #10
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Yes, bobleplast ja, det tenkte jeg ikke på.
    Har orginaleska.
    Men hvor får en tak i bobleplast?

  11. #11
    Newcomer Pagan sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er Pioneeren gjort klar for service.
    Kjøpte meg en Yamaha A-S700 på Elkjøp forleden.
    Denne har både mere trykk og går noe dypere i bassen.
    Kunne hvert mere åpen mellomtone.
    Diskanten passer mine Dali Ikon6 meget godt.(ikke så kvass i toppen som Pioen)
    Fikk den for 3200kr som er nesten 800 i avslag.
    Spiller rett å slett latterlig bra til prisen
    Var skøy med stereo igjen. Bare plugg and play Ikke noe fiksfakserier

Lignende tråder

  1. Pioneer SC-LX73 kortslutter
    By andreb in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 5
    Siste melding: 03-06-2013, 00:03
  2. Koble iPad 2 mot Pioneer SC-LX73
    By bear in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 11-07-2011, 20:52
  3. Yamaha rxv3067 vs Pioneer sc-lx73
    By heptan007 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 10-19-2011, 20:13
  4. Pioneer SC-LX73
    By -thomas- in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 2
    Siste melding: 06-18-2011, 18:40
  5. Knallpris Pioneer SC-LX73
    By AndersT2 in forum Produkt -og prisjakt Audio
    Svar: 12
    Siste melding: 01-12-2011, 18:26

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •