Rotel RB-990BX Går "protect" feil

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer keato02 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2012
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rotel RB-990BX Går "protect" feil

    Hei, jeg har en Rotel RB-990BX effektforsterker. Den har funket fint veldig lenge, aldri gått i protect før.

    Jeg var borte på fisketur, og den funket fint før jeg dro. Jeg kom hjem og i det jeg skulle høre på musikk gikk den i protect.

    Slo den av og på, uten noen varsel gikk den i protect. Etter å ha slått den av og på utallige ganger koblet jeg den av systemet og prøvde å slå den på med bare kontakten i... Ingen hell da heller.

    Jeg fikk en venn av meg til å se på den en radio opperatør. Han så ingen feil i den men byttet ut et par releer men det funket heller ikke. All sikringer er testet og fungerer.

    Er det noen her som har noe på hjertet som kansje kan hjelpe meg?

  2. #2
    Newcomer tenb sin avatar
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er jeg litt usikker på hva en "radio opperatør" gjør, men ting kan vel tyde på at din venn har kunnskap nok til å finne feilen i og med at noen releer ble skiftet. Regner med at dette ble gjort med bakgrunn i feilsøking og fordi de var defekte.
    Betal han med en god flaske med Whiskey, hvis det faller i smak, og be han fullføre feilsøkingen... hvis han har utstyr, tid og kunnskap til det. Eller ta en vurdering på å levere den inn hos en tv-/radio-reparatør til vurdering.

  3. #3
    Newcomer keato02 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2012
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Han har sjekket den ferdig, og feilsøkingen hans fant ikke til noen problemer og relee skiftet funket heller ikke. går enda rett i "protect"

    Jeg trur nok at den må bli sent inn til reperasjon til noen som er mer spesialiser på A/V komponenter.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2012
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å la den stå lenge på (i protect) og se om den slukker etterhvert? Har nemlig en identisk forsterker som sliter med det samme som din (etter lengre tid uten bruk og så når jeg tok denne fram igjen - går i protect. Min slukker forøvrig protectlampa (og virker igjen) etter ca 1 minutt.. Har en mistanke om at kondensatorene må byttes.

Lignende tråder

  1. H/K970 går rett på "protect"
    By Yawa in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 11
    Siste melding: 01-31-2017, 23:56
  2. Rotel RB-990BX
    By keato02 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 06-20-2013, 21:40
  3. emotiva "protect mode" hjelp!!!
    By mmmfilm in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 13
    Siste melding: 08-04-2010, 12:59
  4. NY AVR 260 - I "protect" modus
    By Angelfish in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 4
    Siste melding: 07-28-2010, 16:09
  5. "PROTECT" Receiver fungerer ikke
    By snuskelusk in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 01-27-2007, 16:46

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •