HK AVR-365 - Problemer med variabelt lydvolum?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HK AVR-365 - Problemer med variabelt lydvolum?

    Heisann!

    Har en Harman Kardon AVR 365 surroundforsterker (7x100w 8ohm)
    som jeg nå kjører på mitt 5.1 B&W surroundanlegg.

    Høytalerne består av:
    B&W CDM 7NT og B&W CDM 1 (+ Center og aktiv sub)

    Problemet er at lydnivået varierer mye spesielt når jeg skrur opp til høyt volum!
    Vet at dette er gamle høytalere som krever en del kraft så er dette pga at forsterkeren ikke er kraftig nok?

    Trodde ikke dette hadde noe med kraften forsterkeren leverer da lydnivået varierer på lavt nivå i tillegg til å ikke vrenge lyden noe men har nå¨begynt å lure!

    Takker for svar

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2012
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å resette receiveren, mener å huske at man skal holde OK knappen på selve receiver inne i mere enn 5sec når den står i st-by. Reset kommer da opp i displayet. hjelper ikke det så må den sendes Dalens Elektronikkservice for utbedring.

  3. #3
    Newcomer vegardxf sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    vanskelig og vite nøyaktig hvordan lyden din er, men jeg stusset en gang her hos meg når plutselig dynamic volume av en eller annen grunn blitt slått på. merket spesielt godt at volumet jobbet mye spesielt på musikk.
    det er en mulighet for at det står på noe slikt hos deg
    LG 70UH700. KenKreisel x5. Velodyne EQ-Max12. Denon 3311. ATI AT1807. Rega Planar 3. PS4. HTPC. Sony BDP-S3700.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    resatte forstereren og nå¨ser det ut som lyden er stabil og fin!
    Så det var noe med innstillingene som dere skrev....tusen takk for svar

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •