Onkyo TX-NR807 ingen lyd i sub ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2013
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo TX-NR807 ingen lyd i sub ?

    Plukka opp en pent brukt Onkyo 807 for noen uker siden.
    Har fått til det meste og er meget fornøyd med lyd osv

    Men eg får ikke lyd i suben..
    Koblet til subwoofer out (lilla port) og LFE in på suben.
    Slått på suben i menyen og skrudd opp volumet til 10db+
    Får lyd i den når eg kjører test, men er stille ellers.

    Kjører stereo og innput som (Direct)

    Noen som har forslag ?

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når du bruker LFE inn på subben virker ikke subbens delefilter, men det vet du sikkert....du må da sette delefrekvens i receiveren.
    Er vel en innstilling i høyttaler menyen hvor du velger bass, denne skal stå på "Double Bass On".
    A Guide to Bass Management (Part I) - Blu-ray Forum

  3. #3
    Newcomer runarmoe sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oxynum
    Plukka opp en pent brukt Onkyo 807 for noen uker siden.
    Har fått til det meste og er meget fornøyd med lyd osv

    Men eg får ikke lyd i suben..
    Koblet til subwoofer out (lilla port) og LFE in på suben.
    Slått på suben i menyen og skrudd opp volumet til 10db+
    Får lyd i den når eg kjører test, men er stille ellers.

    Kjører stereo og innput som (Direct)

    Noen som har forslag ?
    mener at på Direct har du ikke med sub signal ut...

  4. #4
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av runarmoe
    mener at på Direct har du ikke med sub signal ut...
    Stemmer det.
    På pure direct spiller kun suben med om det du spiller av er med et LFE spor. altså 2.1, 5.1, 7.1 osv.

    Setter du reciever på all channel stereo eller en av thx modusene så skal sub bli aktivert.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2013
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Satt den nå til Direct og satt double bass på on, fremdeles ingen lyd i sub :S
    I hvilken meny skifter eg til all channel stereo ?

    Takker for hjelpe så langt

  6. #6
    Newcomer Noldowarrior sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    109
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Definer høyttalerstørrelse

    Sitat Opprinnelig postet av oxynum
    Satt den nå til Direct og satt double bass på on, fremdeles ingen lyd i sub :S
    I hvilken meny skifter eg til all channel stereo ?

    Takker for hjelpe så langt
    Hadde samme problemet med min Yamaha RX-V 863 da den var ny; får å få lyd i sub måtte jeg inn i lyd-oppsettsmenyen og definere frontthøyttalerne som "small". Da sendes bass under delefrekvens til subwoofer.

    Deretter er det bare å sette på noe musikk med velkjent bass, og justere seg fram til den delefrekvensen som låter best. I mitt oppsett har jeg den på 100Hz, til tross for at jeg har relativt solide fronter med 10" bass.
    PS4 * Yamaha RX-V 863 * NAD C319 (front) * JM Lab Electra 920.1 * Patos (senter) * Infinity Reference 11i (bak) * XTZ 99 W12.16 (sub) * Samsung 50" Plasma * Apple TV * iMac 27 * Logitech Harmony 555 * Wimp HiFi

    På lyd- og bilde-kjøret siden 1996


  7. #7
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oxynum
    Satt den nå til Direct og satt double bass på on, fremdeles ingen lyd i sub :S
    I hvilken meny skifter eg til all channel stereo ?

    Takker for hjelpe så langt
    Det er en knapp på fjernkontrollen.
    Les manualen som fulgte med for forklaring på de forskjellige modusene.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2013
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker så mye karer
    Nå er den oppe å går i 2.1 med stereo som lytte "modus" og all channel stereo.
    Å sette den i all channel stereo var jo bare å trykke ett par ganger på Music knappen

    Nå får eg bare justere den litt etter min smak

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •