HD-lyd på Yamaha rx a-810

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2009
  Poster
  3
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  HD-lyd på Yamaha rx a-810

  Hei

  Jeg lurer på hvordan man får receiveren til å bruke hd-filformatene til blu-ray. Jeg har hatt denne reveiveren i over et år nå, men jeg er usikker på om jeg i det hele tatt har fått høre hd-lyd når jeg har spilt av blu-ray filmer.

  De tidligere receiverene jeg har hatt ga beskjed om at hd-lyd er i bruk ved at det lyste blått og at det stod hd mstr eller dolby true hd etc. Ettersom dette ikke skjer med denne receiveren tror jeg det er noe jeg gjør galt.
  Fra blu-ray spilleren måtte jeg på de tidligere receiverene jeg har hatt velge fra spilleren om det skille streames bitstream eller noe annet(husker ikke i farta)

  Det hadde vært konge om noen kan forklare meg hva jeg evt gjør feil

  På forhånd takk!

  MVH Torben

 2. #2
  Intermediate Jan Frode sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2010
  Poster
  537
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Du har vel muligens en knapp på fjernkontrollen som heter info. med den kan du velge hva som skal vises i displayet, source, input, sound etc for å sjekke dette.
  Marantz PM-11S3 - Hegel HD20 - Thorens TD 203 - Focal Chorus 826 W - Van Den Hul

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2009
  Poster
  3
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Jeg fikk det til nå. Ja, det stemmer dette med info-knappen. Den hadde jeg allerede tatt i bruk. Problemet løste seg ved at jeg valgte riktig "bitstream (audiophile)" fra bluray-spilleren. Men takk for hjelp uansett

  til ettertanke: er det noen som har erfaring med å koble stasjonær dac mellom audiokilde og receiver? Evt om det er noe som lønner seg? Slik som jeg har det nå bruker jeg bare dac når jeg spiller stereo og kobler da denne rett til effektforsterkeren med xlr-kabler.

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •