Hva er feil med min music angel?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer Stianuno sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    78
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hva er feil med min music angel?

    Netopp flyttet inn i ny leilighet og da jeg skulle koble opp anlegget var alt het dødt...
    Justerte opp volumet på min kt88 og da kom faktisk lyden ut av chassiet på forsterkeren, sitter den et lite høyttaler element inni der som for å gi en indikasjon på feil når det spiller?

    Mvh stian

  2. #2
    Newcomer Stianuno sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    78
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nå demontert hele forsterkeren og finner ikke noe jeg kan tenke meg genererer lyd...
    Ringte mala audio, men han hadde ikke peiling.

    Snakket så med dalens elektro, de sier at det må være en vikling som lager lyden evt et rør... Med de hadde lite kjenskap til forsterkerene så kunne ikke si noe håndfast.

    Er det noen i norge som er flinke på slik som jeg kan ringe?

    Er så rart dette, hører trommer, gitar, vokal... Men ingen høyttalere er koblet til

  3. #3
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du får spørre her
    : Music Angel KT88

  4. #4
    Intermediate Lovemusikk sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Sted
    Knarvik rett nordom Bergen
    Poster
    3,300
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Stianuno
    Netopp flyttet inn i ny leilighet og da jeg skulle koble opp anlegget var alt het dødt...
    Justerte opp volumet på min kt88 og da kom faktisk lyden ut av chassiet på forsterkeren, sitter den et lite høyttaler element inni der som for å gi en indikasjon på feil når det spiller?

    Mvh stian
    hehe... nei ingen høyttaler inni der.
    gå inn på linken over og spør der.

    Tipper det er rørene, da det er 99% av årsaken, f.eks dårlig kontakt,belegg på rørpinnene osv..
    DAC: Heed Obelisk DA oppgradert nyekortene, For-forsterker: Opera consonance cyber 222 MKII Forsterker: Doxa 70SE,
    Høyttalere:
    Sonus Faber Kabler: Ja

  5. #5
    Newcomer Stianuno sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    78
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ringte arne (kong arne) han trodde det var en kondensator, men ja jeg skal ta bilder når jeg har tid å legge inn på ma forum sånn at han kan veilede meg i utmålingene
    Håper det er rør, men arne trodde ikke at det var det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •