Støy i diskant og mellomstore når effekt står på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy i diskant og mellomstore når effekt står på

    La merke til i går at når emotiva xpa 5 står på så får jeg svak during i diskant og mellomstore på de HT som er tilkoblet den. Bruker emotiva sine RCA kabler, lx83 receiver. Kan det være at emotivaen ikke er jordet?
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har jo hatt dette oppe før, har du eksperimentert noe med andre kabler og jording da?
    Det er normalt at man noen ganger får litt støy når man kobler på effektforsterker.

  3. #3
    Intermediate Espen-hj sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    1,290
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde dette problemet før da eg brukte ein eldre Rotel prosessor. Hørte lav susing når den var slått av, og blokkene på. Dette forsvant da eg bytta ut Rotelen med UMC-1

  4. #4
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JosRuu
    La merke til i går at når emotiva xpa 5 står på så får jeg svak during i diskant og mellomstore på de HT som er tilkoblet den. Bruker emotiva sine RCA kabler, lx83 receiver. Kan det være at emotivaen ikke er jordet?
    Er ofte komboen pre/effektforsterker som skaper slike ulyder, men effekttrinnet kan også alene skape dette. Låter det slik når Pioneeren ikke er koble til ?

  5. #5
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det forrige problemet Niels, var støy fra HTpc igjennom HDMI. Det har blitt borte etter at jeg gikknifra Yamaha til pioneer, samt at det bare var i suben. Har ikke prøvd å slå av bare receiver men det ble borte når jeg slo av emotivaen. Skal prøve å slå på bare effekt etterpå,og høre da. Det er jo ikke mye støy men nok til at man hører det når det ikke står på noe musikk. Rommet.
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •