Problemer med subwoofer med Anthem MRX 700

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer HiFi-Mathias sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med subwoofer med Anthem MRX 700

    Som overskriften sier, har jeg problem med å få filmsubwooferen til å spille sammen med musikksubwooferene på film.

    - Filmsubwooferen er en SVS PC 12

    - Musikksubwooferene er 2 stk Kef R400b

    - Reciver er Anthem MRX 700

    Jeg setter frontene på large, senter på 80hz, surround på 80hz og subwoofer on. Og da vil kun SVS'en spille bass, men hvis jeg skrur av subwooferen i Anthem-menyen, spiller kefene gladelig fra 100hz og nedover, men da er ikke SVSen med.

    Men hvis jeg setter frontene på f.eks 80hz, spiller kefene litt(fra 100-80hz og ruller merkbart av), og SVSen tar over derifra...

    Er det noen som har peiling på hva jeg må gjøre for å få SVSen til å spille sammen med frontene når de er satt til large?

  2. #2
    Intermediate ganilsen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    2,988
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I en eller annen meny må frontene stå som small, slik du forklarer det. Mulig receiveren har hengt seg?


    Geir Arne

  3. #3
    Newcomer HiFi-Mathias sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ganilsen
    I en eller annen meny må frontene stå som small, slik du forklarer det. Mulig receiveren har hengt seg?


    Geir Arne
    På musikk vil ikke subwooferen spille hvis jeg har frontene på large og subwooferen på, og på film vil ikke frontene spille bass hvis jeg har frontene på large og subwoofer på. Merkelig dette her...

    Men hvis den har hengt seg, kan en firmwire-update fikse problemet tror du?

  4. #4
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    firmware oppdatering vil være anbefalt uansett, min Yamaha hengte seg engang, kjørte oppdaterng og det ble fikset

  5. #5
    Newcomer HiFi-Mathias sin avatar
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MR.Chill
    firmware oppdatering vil være anbefalt uansett, min Yamaha hengte seg engang, kjørte oppdaterng og det ble fikset
    Ok, da prøver jeg det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •