nitrer/spraker i høytallerne når jeg skifter kanal på tven

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2012
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    nitrer/spraker i høytallerne når jeg skifter kanal på tven

    Hei

    Jeg har nettopp kjøpt meg en Yamaha RX-V473 receiver. Den fungerer nokså bra, men anlegget spraker/knitrer veldig hver gang jeg skal skifte en kanal eller spoler/spiller av opptak på dekoderen. Er det noen som vet grunnen for dette og hva jeg kan gjør for å fikse det?

    Er det en fabrikkfeil på receiveren eller kan feilen ligge noe annet sted? Jeg har noen 10år gamle høytallere nå, men de spraket ikke da jeg brukte de sammen med den gamle receiveren. Men kan det ha noe å si?

    Tusen takk for evt. svar.

    mvh
    Rådvill

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2012
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hallo?

    Er det virkelig ingen som kan svare?

  3. #3
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,330
    Takk & like
    Nevnt
    15 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en Yamaha RX-V667 og CanalDigital HD dekoder (uten opptaker).
    Og jeg opplever av og til knitring/små smell i høyttalerne når jeg skifter kanal. Mener å huske at det er fra SD kanal til HD kanal (aldri omvendt).

    Har ikke jordet kontakt, ei heller galvanisk skille på coax-antennekabelen - aner ikke om det kan ha noe å gjøre med ulydene.

  4. #4
    Newcomer TANDBERGEREN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    156
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forsøk å koble utstyret på ike jordet strøm.
    Gjelder både receiver og TV. Forsøk også å koble ut radioantennen på receiveren. Kan være at det er gjennom jording og antenneskjerm at støyen kommer. Vet at visse TVer har felles PE og signaljord. Disse er spesielt utsatt når også Receiverne har det samme.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2012
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar. Nå har jeg prøvd det meste med tanke på om det er et jordingsproblem, kjøpt galvanisk skille, prøvd ulike hdmi ledninger, andre høytallerledninger.. +++ ingen ting virket! nå leverte jeg inn receiveren i dag og sitter og ser på hvilken annen receiver jeg skal kjøpe.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Sted
    Sandnes
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har lignende problem her også, det kom etter jeg kjøpte meg ny onkyo 1010 receiver og st50 plasma.
    Har den nye CD hd-pvr dekoderen.

    Fikk byttet receiveren til en, men til ingen nytte...
    Hos meg oppstår problemet etter at jeg har kjørt Audyssey romkorreksjonen.
    Onkyo TX-NR1010 - KEF XQ40 - KEF XQ50 - KEF IQ10 - B&W ASW 3000 - Sony HW65ES - Panasonic 55ST50 - Panasonic DMP BDT 320 - Onkyo DX 7555 - ATV 3 - XBOX 360 - Xbox One S

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2012
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og jeg som var helt sikker på at problem ville forsvinne med et annet merke på receiveren. Jeg har akkurat bestilt onkyo tx nr-616. Håper ikke problemet fortsetter... Men du bare lever videre med problemet? ikke så ille at du ikke tåler det?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •