hk avr 230 ingen lyd :( ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer Ruben96 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    261
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hk avr 230 ingen lyd :( ?

    en kompis skulle hive sin kh forsterker på dynga, så jeg spurte om jeg kunne få den

    alle knappene ser ut til å funke, alle lysene funker, men ingen lyd

    men det kommer ingen lyd fra høyttalerene, har prøvd å koble cd spilleren til alle ingangene uten å få noen form for lyd. har også prøvd å få lyd via preout og ved å bruke mixer som forforsterker...

    noen tips? kan det være så enkelt som en sikring?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2011
    Poster
    1,337
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ruben96
    en kompis skulle hive sin kh forsterker på dynga, så jeg spurte om jeg kunne få den

    alle knappene ser ut til å funke, alle lysene funker, men ingen lyd

    men det kommer ingen lyd fra høyttalerene, har prøvd å koble cd spilleren til alle ingangene uten å få noen form for lyd. har også prøvd å få lyd via preout og ved å bruke mixer som forforsterker...

    noen tips? kan det være så enkelt som en sikring?

    Kan det ikke være en A-B knapp på den, da? Mener det var det på den serien som kom ut før den...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    104
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som om utgangen er defekt spørr du meg, evnt en inngangs IC som er defekt...

  4. #4
    Newcomer Ruben96 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    261
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ludvig93
    Høres ut som om utgangen er defekt spørr du meg, evnt en inngangs IC som er defekt...
    noen måte jeg kan sjekke det på? :P ganske ny når det gjelder innhold i forsterkere... ops:

    det er ingen a-b funskjon...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •