Onkyo TX-SR707 Ingen lyd,kun bilde

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 21
  1. #1
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo TX-SR707 Ingen lyd,kun bilde

    Har en Onkyo Tx-sr707 som i den siste uken har levd sitt eget liv, bilde og innganger fungerer men ingen lyd.

    Slått av strømmen av og på en del ganger og da kom den til slutt "rele som aktiveres" men nå er det ingenting igjenn...

    Ser at det er utalige mange som plages med dette problemet, og det er DAC som er problemet står det hos de fleste..

    Har Satt den tilbake til factory settings og ingen lykke, kjørt romkorreksjon men den vill ikke starte står kun "wait" prøvd og ta ut alle kabler og satt inn en etter en og ingen forskjell, den er koblet til en nad c272 på pre-out.

    før når den fungerte så lyser det opp alle høyttalere som er koblet til på lcd skjermen, men nå lyser det ingenting der.

    Må vel bare levere den inn til service?

  2. #2
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Blir innlevert til dalen service i morgen da jeg skal til oslo, elkjøp bruker så lang tid på og sende osv at det blir ikke aktuelt, og city radio service kan ikke repparere på reklamasjon pga de ikke har avtale med onkyo.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2012
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BoEx
    Blir innlevert til dalen service i morgen da jeg skal til oslo, elkjøp bruker så lang tid på og sende osv at det blir ikke aktuelt, og city radio service kan ikke repparere på reklamasjon pga de ikke har avtale med onkyo.
    Vi har deler på lager og vi bytter nytt oppgradert HDMI/DSP Bord, problem solved!

  4. #4
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Onkyo
    Vi har deler på lager og vi bytter nytt oppgradert HDMI/DSP Bord, problem solved!
    Hørtes kjempebra ut, er heldigvis reklamasjon på den, så slipper jeg og betale store summer
    Snakket med en av dere på dalen elektroservice i dag, kjempetrivelig fyr, ble så lettet når det bare var og levere inn på reklamasjon!

  5. #5
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Jippi!!

    Da har jeg ankommet oslo på hotellet, før det så var jeg innom dalen med onkyo'n og de repparerte den på 10 minutter, veldig bra service!

    Var kortet som styrer digitalsignalene,hdmi osv som var deffekt.

    Tusen Takk for hjelpen eirik/dalens

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2012
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BoEx
    Da har jeg ankommet oslo på hotellet, før det så var jeg innom dalen med onkyo'n og de repparerte den på 10 minutter, veldig bra service!

    Var kortet som styrer digitalsignalene,hdmi osv som var deffekt.

    Tusen Takk for hjelpen eirik/dalens
    Bare hyggelig!! Vi gjør allt for at kundene våre skal bli fornøyd.

  7. #7
    Intermediate Truls sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,838
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei!

    Jeg har samme problem som TS beskriver.
    Modell er TX-NR1007. Er dette noe jeg tar opp med Onkyo eller med de jeg kjøpte den hos?

    Mvh
    Truls

  8. #8
    Active
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    324
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette problemet har jeg også på min 707 og den begynte med det nå i sommer. Jeg restartet nettopp min og det fungerte!

    Et nettsøk avslører at mange har dette problemet på nettopp 707 og da må det jo være en konstruksjonssvakhet. Litt rart at så mange skal få dette problemet etter ca. 2 års bruk...

  9. #9
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Truls
    Hei!

    Jeg har samme problem som TS beskriver.
    Modell er TX-NR1007. Er dette noe jeg tar opp med Onkyo eller med de jeg kjøpte den hos?

    Mvh
    Truls
    Hei.

    For all del ikke send den inn til elkjøp da de ikke sender varer før de har fått inn stort nokk parti...

    Ta og ring og dalens og prat med de, hadde samme feil med min og det var hdmi printkortet som hadde tatt kveld, han byttet det på 10 min

    "http://www.dalens.no/" Tlf: 67 06 21 30

    Dette går på garantien/reklamasjonen på forsterkeren

  10. #10
    Active
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    324
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Elkjøp har avtale med Dalens så du kan levere den dirkete dit.

  11. #11
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Palace
    Elkjøp har avtale med Dalens så du kan levere den dirkete dit.
    Ja, men de sender ikke inn til dalens før de har fått stort nokk parti, noe som kan ta opptil 2-3 uker, snakk med dalens du, går mye fortere det!

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være en enkel reparasjon på disse enhetene når all lyd blir borte. Kjennetegnet er at høytaler symbolene i display blir borte.

    Har nå reparert 3 av disse. 2st 707 og 1st 575 alle med samme problem.
    Det ser ut til at Onkyo har et flux problem når disse blir laget. på alle enhetene var det flux rester på ST prosessoren på DSP kort som forårsaket hele feilen. Ettersom denne trenger BGA for lodding/fjerning (noe som jeg ikke har) tok jeg en varmluft pistol med justerbar temp og satte denne på 220c og varmet chip i noen minutter. Den første jeg gjorde dette på har nå snurret og kjørt i noen måneder. Den siste fikset jeg på idag. Tenkte bare å dele erfaringen slik at de som ikke har garanti igjen kan gjøre et forsøk på fix selv. Dette er ikke min løsning, fant denne på nett sammen med triks om å sprøyte tynn flux under chip. noe jeg ikke hadde tilgjenglig ved første gangs reparasjon. har heller ikke trengt det på de 2 andre heller.

  13. #13
    Active commodus sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    samme problem med min 808b... hva kostet rep hos dalens?

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ingen lyd

    Har samme problem med min 707,den er 2,5 år gammel,men bør ikke sånn feil dekkes av kjøpsloven?Bør forvente at en forsterker varer mer enn 2 år.Skal sjekke med elkjøp om dette:twisted:

  15. #15
    Active commodus sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rep går på garanti! har pratet med dalens...var bare og sende den inn, så skulle de ta rep gratis!

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av commodus
    Rep går på garanti! har pratet med dalens...var bare og sende den inn, så skulle de ta rep gratis!
    ok takk for info,skal ta kontakt med dei etter påske

  17. #17
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme problem med min Onkyo tx-3007. Tror den er ca 4 år gammel.
    Lyden sluttet å fungere eit halvt år tilbake, kjøpte meg en Yamaha i mellomtiden og Onkyoen har bare støvet ned.
    Går dette an å fikse selv? Må jeg bestille noe deler?

  18. #18
    Active commodus sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan virkelig anbefale og sende inn til dalens elektronikkservice! sendte min inn forrige lørdag, fikk den tilbake i går 100% i orden Det var som jeg trodde hdmi kortet som måtte byttes!

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2014
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en TX-NR807 og sliter med dette med at all lyd er borte. Skal kontakte Dalen i morgen, og håper ikke det blir dyrt. Er usikker på hvor gammel denne forsterkeren er. Vil ikke bruke for mye penger på denne forsterkeren.
    Er det noen som har måtte betale for denne fixen?

  20. #20
    Newcomer BoEx sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    149
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er forstereren din under 5 år gammel så lar det seg ordne da dette går på reklamasjon, hele 600,700,800,900 serien plages med det samme da de bruker identiske hdmi kontrollerkort.
    Har du kvittering så må du ha med denne til dalens, er den over 5 år så vet jeg ikke prisen, men dyrt tror jeg ikke at det blir.
    ser de koster litt over 600 på ebay, min ble byttet og den har holdt snart i 2 år nå uten problemer

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •