Dette innlegget har jeg også hatt over på Hifisentralen. Håper ikke dette blir regnet som cross-posting.. Fikk noen gode svar der, men håper å treffe Denon-ekspertisen her.

Altså, her er innlegget:

Dette er en gammel tro tjener som har tjent meg siden sent 80-tall.. 2x200 watt som i sin tid drev selvbygde Apogee Duetta kopier ("La Folia").

Etter at forsterkeren har stått på en stund og spilt musikk, begynner en lett knitring i venstre kanal, deretter kommer noen kraftige smell/utladninger. Deretter går det en stund før det samme gjentar seg. Hele tiden kan det spilles musikk.. Så langt har høytaleren ikke blitt blåst.. Forsterkeren har sikringskretsløp/dioder som står og blinker når den skrus på. Normalt så stopper blinkingen etter ca 5. sek og alt er ok. Nå er det slik at den ene dioden blir stående å blinke i kanskje flere timer, deretter tenner den og man kan spille musikk.. Men da inntrer etter en stund forløpet som er beskrevet ovenfor.

Servicemanualen:
http://www.vintageshifi.com/denonpoa2200.pdf

..sier om den blinkende dioden ved oppstart (i mitt tilfelle slutter den som sagt å blinke etter en time eller to):

"Are the L CH DC offset (1/4) self-diagonistic result indicator blinking? --> Is there no DC voltage output from the device connected to the L CH input side?"