Problemer med Harman Kardon AVR335 forsterker

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Harman Kardon AVR335 forsterker

    Hei,

    Jeg har en 7 år gammel Harman Kardon AVR335 forsterker som plutselig sluttet å spille her en dag. Jeg har ikke opplevd noen problemer med forsterkeren tidligere.

    Forsterkeren er koblet til JBL Northridge E100 fronter, E30 bakhøytalere, EC35 senterhøytaler, og fungerer som forforsterker for en E250P aktiv subwoofer. Videre er den koblet til en Samsung TV med optisk kabel, og subwooferen med coax.

    Problemet inntraff når jeg så på TV på lavt volum, og lyden forsvant uten forvarsel. Forsterkeren slår seg på som vanlig, displayet fungerer, men ingen lyd. Jeg har prøvd å bruke alternative signalkilder som den innebygde radioen og analogt signal fra en mini-jack. Jeg har prøvd å tilbakestille systemet, men alt uten hell.

    Jeg har nå prøvd å skru opp forsterkeren. Jeg fant sikringen til hovedstrømmen, men den var intakt (ikke overraskende siden displayed fungerer. Det er så mange komponenter at jeg ikke aner hvor jeg skal begynne å feilsøke, så her står jeg fast.

    Er det noen som har en anelse på hva som kan være galt? Tips til hvordan jeg bør gå frem for å feilsøke? Eventuelle løsninger?

    Er evig takknemmelig for alle svar. På forhånd takk.

  2. #2
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, meget rart, er nok trolig noe som har ryket selvom det ikke ser sånn ut, hvertfall da du har prøvd mange forskjellige innstilinger. 7år gammel er det vel ingen garanti heller og reperasjon er nok dyrere enn å bare kjøpe enn ny.

    Og drive elektronisk feilsøking på en forsterker over nett. (om det er noe innvendig som har gått) er nok heller umulig.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forstår at det kan bli vanskelig, ja. Men hvis jeg skal feilsøke selv, hva bør jeg sjekke? Er det noen typiske feil ved denne modellen?

  4. #4
    Intermediate classic46 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,882
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Sitat Opprinnelig postet av torb1
    Forstår at det kan bli vanskelig, ja. Men hvis jeg skal feilsøke selv, hva bør jeg sjekke? Er det noen typiske feil ved denne modellen?
    Det samme spørsmål kommer hver gang en forsterker takker for seg....det er det samme problemet som ved alle andre forsterkere: De er et masseprodusert elektronisk produkt og som med alle andre typer masseproduserte produkter....noe inne i produktet går istykker før eller senere....7 år er bra...kjøp en ny :-)
    Tenk på hvor mange timer den har stått på:-)
    TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision.
    Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
    VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
    DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Som student har jeg ikke så mye penger å farte med, så det er en løsning jeg prøver å unngå. Denne forsterkeren hadde en nypris på 10 000, tror dere det vil lønne seg å levere den inn til reprasjon?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    89
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å resette den (Tone Mode kanapp holdes inne i 3 sekunder), eneste spesielle med denne er et 3,6V batteri på front kretskortet (dette medfører
    neppe nevnte feil, men man vet aldri).
    Hvis dette ikke hjelper er det å lokalisere utgangstransistorene og måle
    (på hver kanal) om en av dem (eller fler) trekker mot forsyningsspenningene
    (likespenning på utgang)
    Da de fleste receivere har ht beskyttelese via rele kan man ikke måle på ht
    utgang.
    Lykke til.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ricks
    Prøv å resette den (Tone Mode kanapp holdes inne i 3 sekunder), eneste spesielle med denne er et 3,6V batteri på front kretskortet (dette medfører
    neppe nevnte feil, men man vet aldri).
    Hvis dette ikke hjelper er det å lokalisere utgangstransistorene og måle
    (på hver kanal) om en av dem (eller fler) trekker mot forsyningsspenningene
    (likespenning på utgang)
    Da de fleste receivere har ht beskyttelese via rele kan man ikke måle på ht
    utgang.
    Lykke til.
    Jeg har prøvd å resete den, men det hjalp lite.

    Jeg er ikke så dreven innen elektronikk. Kunne du ha skrevet hvordan jeg skal gå frem for å måle dette på en måte som er forståelig for en ukynding?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    89
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du sier sikrigen til hovedstrømmen er i orden, men det er flere sikringer i
    dette apparat (7 stk.) alle må være i orden.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ricks
    Du sier sikrigen til hovedstrømmen er i orden, men det er flere sikringer i
    dette apparat (7 stk.) alle må være i orden.
    Jeg sjekket alle sikringene nå, alle var hele

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •