Missfarging i meny på Yamaha 2067

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Missfarging i meny på Yamaha 2067

    Har plutselig fått grønn volumkontroll og missfarging på min yamaha 2067 meny. Volumknappen var tidligere idag rosa. Den har alltid vært hvit, men har plutselig begynt å skifte farger nå er den grønn. Noen andre som har opplevd dette? Sjekket plutselig videre inn i menyen også og da var det masse rare farger rundt omkring. Det er ikke tven da den virker som normal, og det er kun når jeg bruker volumknappen eller er inne i menyen på yamaha recieveren.

    Legger ved bilder.

  2. #2
    Newcomer Gargamel_Grusom sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være kabelen mellom yamahaen og tv?

  3. #3
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    isåfall er det ekstremt rart at det bare skjer når jeg er i menyen på yamahan, altså det er bare meny bildet som er rart, ellers er bildet tipp topp som alltid.

    Driver med firmware update nå se om det hjelper, kan jeg prøve bytte om på hdmi out kanalene, men har en følelse av at det er en krets eller noe som har gått inni der

  4. #4
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OMG, ble borte etter firmware update. Det der virket utrolig merkelig, håper det ikke kommer tilbake

  5. #5
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,105
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har opplevd noe likende på skjemen foran på min RX-A2010.

    Ved et par tilfeller har noen bokstaver blitt feil, eller fått en rar krøll på seg. Her om dagen var U i Blu Ray fylt opp innvendig.... En restart fikset problemet - trolig en progamfeil - har siste FW.
    Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan SummitX|Velodyne CHT10R
    Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

  6. #6
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm, får håpe det ikke kommer tilbake igjen nå, det hjalp ikke restarte den hos meg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •