Pionerer Icontrolav2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile Pionerer Icontrolav2

    Jeg har en Pioneer lx75 som jeg sliter med å få kontakt med fra Icontrolav2 appen til iPad. Appen finner av og til forsterkeren, av og til spilleren, men kan ikke koble til.

    Kjører nettverkskabler fra router til blurayspilleren og forsterkeren, AirPlay fungerer, men ikke control appen.
    Padden er koblet til samme Routeren, men da selvfølgelig trådløst.

    Routeren er en Netgear n600.

    Kan det være brannmuren eller noe som stenger? Ønsker ikke å kjøre uten mur, noen som vet hva evt portnummer som skal åpnes på Routeren?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile Fikset

    Da er det fikset :-)

  3. #3
    Newcomer bear sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av camme
    Da er det fikset :-)
    Hei, har ikke hatt problemer med app'en. Men for at AirPlay skal funke fra iPad, så må pc med iTunes være på. Dersom ikke så får jeg ikke kontakt direkte fra iPad til receiveren. Har du noen tips om dette?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •