Smell i receiver, onkyo 876

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smell i receiver, onkyo 876

    Har et problem med anlegget mitt. Velger å tro det er receiver'n da den er eldst. Onkyo 876. Kjørte nye Tron-filmen på BD og pauset filmen. Da jeg trykte play igjen, kom et helsikkes høyt smell ut fra alle høytt og romperisterne tok kvelden. BD-spilleren er 310 modellen fra Panasonic. 2 uker gammel. prøvde med en annen film og fikk ikke fram problemet igjen. Kan det være spiller'n eller receiver'n. tør nesten ikke se film i frykt for å ryke noen elementer på høyttalerne. Noen som har en ide hva det kan være??

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    405
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    mulig en transistor har tatt kvelden i reciver
    lykke til

  3. #3
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme receiver og samme BD-spiller. Jeg har aldri opplevd noe slikt. Jeg vil også tippe det er noe galt med din receiver.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar. Skal prøve litt forsiktig i kveld med en annen spiller. just in case.Forresten, er det noen service-steder for onkyo i østfold ??

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Sted
    Åsane utenfor Bergen
    Poster
    165
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.
    Jeg opplevde det samme når jeg så Tron for en liten stund siden.
    Har samme reciever og BD spiller som deg.
    Tror og håper det har noe med filmen å gjøre, siden jeg ikke har merket det hverken før eller etter.
    Fyrte i Tron nå for å teste, og der er lyden igjen.
    Merkelig.
    En annen ting jeg merket når jeg så Super 8 er et blålig lysskjær horisontalt over skjermen i deler av filmen.
    Noen andre som opplever dette?
    Testet også med Super 8 igjen og det blå lyset er fortsatt der, men ingen smell når jeg setter på play igjen etter en pause.
    SA Mantra 60 - Arenda Sound 1723 Center - Canton GLE 416 - Arendal sound 1723 Subwoofer 1- Yamaha RX-A3010 - XTZ Class AP-100 - Sherbourn PA 2-250 - Apple TV - PS4 - Panasonic DMP-BDT500

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da håper jeg det er Tron-filmen som er synderen. Rart, har aldri opplevd at en film er skyld i noe slikt. Har prøvd andre filmer i kveld men får ikke fram smellet igjen. Tron filmen hadde jeg lånt, så den har jeg ikke fått prøvd i kveld. Finns det andre filmer som kan forårsake noe tull?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •