Pioneer VSX421K problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer VSX421K problem

    Heisann!

    Trenger litt hjelp!!:/

    Kjøpte nylig Pioneer/Klipsch pakken Elkjøp solgte på kampanje.
    Men! Har fått litt problemer! Jeg får ikke lyd i "bak"høytalerne!(surround høytalerne). Har testet ut bluray, dvd, altibox, men samme resultat på alt.

    Har kryss sjekket, å alle høytalere er koblet rett, samt alle har signal.
    Har prøvd alle mulige lyd alternativer som er på forsterkeren.
    Surround høytalerne er slått på inne på forsterkeren.

    Hmm, tror det var det meste..


    Noen som har noen gode tips?

    Takketr for alle svar!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde du lyd på de før? får du testtone på de når du kjører oppsett?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xxxchefxxx
    Hadde du lyd på de før? får du testtone på de når du kjører oppsett?
    Kjøpte nye høytalere og reciever, så hadde ikke lyd i dem før
    Jepp, får test tone i alle høytalere!

    Mysterium...

  4. #4
    Intermediate classic46 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,906
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Sitat Opprinnelig postet av Nutrox
    Kjøpte nye høytalere og reciever, så hadde ikke lyd i dem før
    Jepp, får test tone i alle høytalere!

    Mysterium...
    Alle burde ha en testplate..abefaler Disney's world of wonder....fåes hos Axel Music.....
    TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision.
    Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
    VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
    DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,981
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    prøv 7 channel stereo eller extended stereo! Da skal alle høyttalere få likt signal!

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeke1983
    prøv 7 channel stereo eller extended stereo! Da skal alle høyttalere få likt signal!
    Heisann! takker for svar!

    Har fått lyd i høytalerne. Men det er så lavt at jeg så vidt hører det.
    Finner ingen lydinnstillinger hvor jeg kan få likt signal på alle høytalere.

    Forsterkeren er en 5.1 reciever.

    Legger med link til manual, så hvis noen har god peiling på pioneer, å har lyst å hjelpe litt. Ta en kjikk å se om dere ser noe jeg kan gjøre for å teste.

    Reset'a recieveren for å sjekke om det var jeg som hadde ku...a det til, men samme som før...
    Når jeg kjører test tone, så er det samme lyd i alle høytalere bortsett fra venstre surround høytaler. Den er MYE lavere.. Dersom jeg kobler den inn på en fronthøytaler utgang. Har den samme lyd som de andre.. mulig det er noe med kablene.. Må sjekkes imorgen....

    Takk igjen for hjelp!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •