Hjelp! Høyre bakkanal virker ikke

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    1,209
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Høyre bakkanal virker ikke

    Høyre bakkanal på min ONKYO TX-SR875 virker plutselig ikke. Vet ikke om det har vært det ustabile været som har fått noe til å kortslutte eller ei, men plutselig var lyden vekk. Jeg har sjekket at det ikke er bakhøyttaleren eller ledningen som det er noe feil med.

    Det synes som om det er selv bakkanalen i receiveren som det er noe galt med.

    Så til det store spørsmålet. Hva gjør jeg? Noe som har peiling på hva dette kan være? En kortslutning inni receiveren? Kan dette gå på garanti eller forsikring? Er dette noe som kan fikses?

    Må sikkert sende receiveren inn, og det er irriterende midt i den beste hjemmekinotiden. Tar vel år og dag før den kommer tilbake.

    Receiveren ble kjøpt 30.10.2007 så den har akkurat passert 4 år. Kostet 15K da jeg kjøpte den, men verdien er nok betraktelig redusert nå. Føler lysten på å ta det på forsikringen, men vet ikke om slikt er dekket. Har superforsikring på IF.

    Noen som har noen gode råd?

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta strømmen fra den og sett den til igjen, ellers, har du prøvd en reset?

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    1,209
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Niels Nielsen
    Ta strømmen fra den og sett den til igjen, ellers, har du prøvd en reset?
    Ta ut strømmen har jeg forsøkt, men det hjelper ikke.

    En reset har jeg ikke forsøkt, men får vel prøve. Gruer meg litt, fordi da forsvinner alle innstillinger på romkorreksjon etc, men jeg får vel bare gjøre det på nytt.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    1,209
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Alex F
    Ta ut strømmen har jeg forsøkt, men det hjelper ikke.

    En reset har jeg ikke forsøkt, men får vel prøve. Gruer meg litt, fordi da forsvinner alle innstillinger på romkorreksjon etc, men jeg får vel bare gjøre det på nytt.
    Har ikke foretatt en reset, men rimelig sikker på at det er noe galt med receiveren, og kanskje en kortslutning inni.Ingen innstillinger/testtoner gir lyd i høyre bakkanal:evil:

    Er nok bare å luske til et verksted.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •