Problem emd min forsterker "SP Wires?"

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem emd min forsterker "SP Wires?"

    Hei, eg har eit enkelt men vanskeli problem med min Yamaha rx-v 667, skrur opp litt så slokner den, men når eg trykker på ON knappen så kommer det opp" CHECK SP WIRES" som betyr ? skal sjå film no straks so hadde sett pris på raskt svar :-D

    Mvh Andreas !

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, som meldingen siger, sjekk dine høyttalerkabler både ved receiveren og ved høyttalerne, noen har kanskje løsnet eller stikker ut å rammer den andre terminalen. Du må fikse det før receiveren kan spille igjen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    :s

    takk for raskt svar, men har gått igjennom alt og alle, bruker banan pluggene fra argon, kan det ha noe og si?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •