Er dette riktig?(Bi-amp)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Er dette riktig?(Bi-amp)

    Hallo.

    Holder på å sette opp et lite surround anlegg og vil bare dobbelsjekke om bi-ampinga mi er riktig eller gal. Har sjekka litt og jeg trodde det skulle være noe sånn som dette(se bilde).

    Til dette brukes NAD T748 og NAD 275BEE samt CV! AL-1002.

    Ja jeg er ganske ny på dette + mad paint skills.

    Takk :]

  2. #2
    Intermediate Qrt sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det er noe feil med den ene høyttaleren din, bassen er litt oval.

    Bortsett fra det ser koblinga bra ut, hvis vi ser bort fra at du ikke har tegna baksiden av forsterkere og høytalere.
    Så hvis det feks er 220v på pre inn der en plass fraskriver jeg meg ethvert ansvar.

  3. #3
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og du fjerner selvfølgelig skinnene der er mellom de fire terminalene på høyttalerne nå, ellers ødelegger du både din receiver og effektforsterker.
    http://www.google.com/imgres?q=cerwi...:0&tx=82&ty=76

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •