HK 3490 problemer! Hjelp!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HK 3490 problemer! Hjelp!

    Hei!

    Ganske sikker på at jeg har lagt ut en tråd som er nøyaktig lik som denne, men må nesten spørre igjen. Fikk tilbake min HK 3490 fra reparasjon for få uker siden, pga den gikk i "amp protect". Problemet nå er at når jeg kobler høyttalere til den kommer det ingen lyd! Hvis jeg skrur opp til maks på forsterkeren(Jepp, ganske skummelt å gjøre det...) så kommer det antydning til lyd. Koblet her om dagen en CXA 10 til den og det fungerte helt fint, men når forsterkeren skal kjøre høyttalere alene skjer det ingenting. Litt rart at en vare skal bli dårligere etter den har vært på reparasjon.... Ringte butikken, men han visste ikke, og da "måtte han finne manualen til den", så jeg fikk beskjed om at jeg skulle studere fjernkontrollen etter funksjoner jeg kunne ha trykka borti. Soundgarden på sitt beste! Kan også legge til at når jeg fikk den tilbake så har det kommet opp "Non PCM" på displayet ved tilkobling av optisk kabel, som heller ikke vil fungere.
    Takk på forhånd! :-D

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen? :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •