NAD c272 pereodisk feil

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2011
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question NAD c272 pereodisk feil

    Heisann

    Har NAD c272 som til tider kun gir lyd på høyre kanal
    Noe tips til hvor jeg kan starte feilsøkingen?

  2. #2
    Intermediate B&W Spydeberg sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    539
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tja

    Sitat Opprinnelig postet av hermie
    Heisann

    Har NAD c272 som til tider kun gir lyd på høyre kanal
    Noe tips til hvor jeg kan starte feilsøkingen?
    Gå over kablene og se om det kan være en av disse?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2011
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd 4 par signalkabler og bytta Kabler til høytalerene.
    Har også prøvd den på 2 sett høytalere.
    I stereo så forsvinner venstre kanal, brokoblet så er den helt død.
    Den lyser grønt over power-knappen

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, jeg har samme forsterker og har ingen problem med den.. Min er brokoblet da.

    Du kan vel levere den inn på hifiklubben?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2011
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må vel gjøre det.
    Er kjøpt brukt så har ikke anelse på når den ble kjøpt ny
    Ettersom jeg ikke har noe kvitering på disse så må jeg vel betale for reperasjonen?

    Har 2 stk brokoblet på Cerwin Vega CD-90
    Skal handle inn nye signalkabler idag å prøve med de. har bare bytta rundt på de jeg hadde fra før :lol:

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tipper et dårlig rele? siden du sier den "tidvis" gir lyd bare på en kanal.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2011
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation hmm

    Da har jeg prøvd med nye signal-kabler, fortsatt en kanal.
    Bytta om hvit og rød bak på reciver, da vle det lyd i den andre kanalen.
    Så NAD'ene er i orden, virker som det er Right Phonoutgang på reciveren som ikke funker
    Har pre-out på alt (7.1)
    Får ikke noe lyd uansett hvilken rød pre-out jeg bruker, Får lyd på alle hvite
    Kommer ikke noe lyd ut på høyre høytaler-terminal på reciveren som er en Pioneer VSX 1016

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •