Reciver har tung lyd på venstre kanal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer JohnArild sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2006
  Poster
  24
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  Reciver har tung lyd på venstre kanal

  Jeg har en gammel Sony surround reciver av typen STR-DE475 og i det siste har den begynt å spille mye dårligere på høyre kanalen enn på venstre. Å skru balansen mot høyre hjelper litt, men det virker som lyden i høyre kanal er mye spinklere enn i venstre selv om balansen er mot høyre. Jeg har forsøkt å bytte om høyttalerne for å se om det var de som var problemet. Jeg har også forsøkt andre lydkilder også spdif. Hva kan være galt? Kan det være uttørkede kondensatorer eller lignende inne i forsterkeren som skaper disse problemene? Forsterkeren er 10år gammel, men jeg hadde ikke planer om å skifte den ut ennå.

 2. #2
  Intermediate MR.Chill sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2010
  Poster
  3,325
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  noen ledninger som er slitt? Alle er koblet til ordentlig?

  Høres ut som du har stilt levels på ene kanalen for høyt men i og med at den er 10 år gammel er jeg usikker på om den har denne funksjonen.

  Kan være som du sier at det er litt slitte elementer inni forsterkeren?

 3. #3
  Newcomer JohnArild sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2006
  Poster
  24
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Jeg har sett litt mer på forsterkeren nå og det viser seg at venstre kanal bak har tatt kvelden helt mens høyre kanal bak så vidt gir lyd selv i Hall modus. Senter kanalen funker fint. Det kan se ut som 10år er litt lenge for en budsjett klasse surround reciver.

  Noen som har formeninger om Pioneer VSX-421 som selges billig hos Lefdal? Eller er det bedre å kjøpe brukt for samme prisen?

  EDIT: Så på Pioneer forsterkeren nå og det viser seg at menyen ikke er mulig å komme inn på uten fjernkontroll. Min erfaring er at fjernkontroller forsvinner eller går i stykker så dette var ikke forsterkeren for meg.

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •