ulyd i Denon pma 1560

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ulyd i Denon pma 1560

    Hei.

    Nettop overtatt en denon 1560, som det var konstantert at den ene utgangen var defekt.
    Leste endel her på forumet at relene var en mulig årsak, samt støv osv.
    Blåste ren forsterkeren, brukte elspray på det jeg har kommet til så langt. untatt vribryterene i front.
    Bytte rele på inngangskortet(2stk) og det ene på utgangskortet.
    PS: det var mye støv i forsterkeren

    Monterte sammen igår, og prøvde! det var ingen forbedring.

    symtomer er at lyden i høyre kanal er svak og skurrer, uavhengig om jeg velger cd-inngang. aux, etc... også prøvd forskjellen mellom utgang A og B. lyden er like dårlig.

    Vet det finnes mye info om disse her på forumet, men ikke funnet helt disse symtomene.

    Hvis noen har gode tips/erfaringer med akkurat dette, blir jeg glad for tips

    Mvh Kjell ove

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    182
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv og rør på volumkontrollen sideveis ikke slik at det blir høyere lyd er mest sannsynlig potmeteret

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tips

    Skal prøve dette til helgen, når tiden strekker til.
    Åpen for flere forslag/ erfaringer på dette, så jeg får testet det meste til helgen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •