Hjelp!! skurrelyd i ene høytaler.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2011
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lightbulb Hjelp!! skurrelyd i ene høytaler.

    har en yamaha receiver 6.1 med 2 stk dynavoice f-6 ex fremme, som stereo. Jeg byttet ut begge høytalerne for jeg trodde det var det som var årsaken.

    Det kommer en skurrelyd på venstre høyttaler noen ganger, virker ut som det er ved en høy frekvens.

    Noen som har opplevd dette?

    kan det være noen feil instillinger på receiver?


    takk

  2. #2
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pompel123
    har en yamaha receiver 6.1 med 2 stk dynavoice f-6 ex fremme, som stereo. Jeg byttet ut begge høytalerne for jeg trodde det var det som var årsaken.

    Det kommer en skurrelyd på venstre høyttaler noen ganger, virker ut som det er ved en høy frekvens.

    Noen som har opplevd dette?

    kan det være noen feil instillinger på receiver?


    takk
    Kan diskanten ha ryket? Kommer det skurrelyder hele tiden fra alle kilder på den ene ht om du har øret inntil diskant er det vel tegn på at den har ryket muligens ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2011
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er ikke konstant skurring, det kan gå 30 min uten skurring. det kommer en ganske lys skurrelyd som varer i 2 sekunder, høyttalerne er helt nye, dem er ikke spilt inn engang.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2011
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen som har opplevd dette?

  5. #5
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har vel opplevd noe alla dette, når jeg bruker min HTPC som kilde, og jeg feks har koblet til en ekstern harddisk kan dette forekomme. Er noen forstyrrelser som skjer, men det skjer da på begge ht.

    Restarter jeg pcen er problemmet borte.

    Sjekk alle ledninger og kabler, at det ikke er noe hull eller tull på de

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •